Transfer nebun la Arsenal: Arsene Wenger a luat un poştaş!

În timp ce cluburile mari sînt cu privirile aţintite numai asupra posibilităţii de a transfera nume sonore din lumea fotbalului, Arsenal se află total la polul opus, dar acest lucru nu mai surprinde, ştiind ce ochi versat are antrenorul Arsene Wenger de a descoperi talente de nicăieri.

Aşa încît, singura figură nouă în lotul tunarilor pînă acum este un jucător de 20 de ani, cu CV doar de echipe de amatori, pe nume Cohen Bramall, care vine de la Hednesford. Chemarea lui Wenger, care l-a uluit şi pe jucător şi pe mama acestuia, a venit ca o mană cerească, întrucît Bramall tocmai fusese concediat din postul de poştaş, care îi aducea un salariu de 1600 de lire sterline pe lună.

În vestiarul tunarilor se ascultă muzica lui Frank Sinatra

Cît priveşte atmosfera din vestiarul lui Arsenal, Alex Oxlade-Chamberlain, a dezvăluit faptul că obsesia lui Wenger de a asculta muzica lui Frank Sinatra i-a adus la disperare pe jucători. "Pur şi simplu ne vine să spargem boxele. Theo Walcott a avut o intenţie excelentă, trecînd pe la fiecare dintre noi să ne întrebe ce preferinţe muzicale avem, pentru a face un play-list şi a pune melodiile în vestiar, cît timp ne echipăm şi ne dezechipăm.

Frank Sinatra 1959 "Come Dance With Me" Capitol Records © 1978 Sid Avery Frank Sinatra 1959 "Come Dance With Me" Capitol Records © 1978 Sid Avery

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Dar a comis eroarea fatală de a merge să îl întrebe şi pe Mister ce preferinţe are şi de atunci ne-am pricopsit cu Frank Sinatra. Nu spun că n-ar fi un cîntăreţ bun, dar e din altă perioadă şi nouă ne place altceva, ceea ce e acum la modă"

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933