News

MIRACULOS! Arsenie Boca I-A VINDECAT! Anunţ CUTREMURĂTOR!

ARSENIE BOCA I-A VINDECAT. Părintele Arsenie Boca era un mare cunoscător al tainelor medicale şi le dădea numeroase sfaturi celor care îi cereau ajutorul. CLICK SUS IN GALERIA FOTO PENTRU...
09.06.2015 | 16:39

ARSENIE BOCA I-A VINDECAT. Părintele Arsenie Boca era un mare cunoscător al tainelor medicale şi le dădea numeroase sfaturi celor care îi cereau ajutorul. CLICK SUS IN GALERIA FOTO PENTRU IMAGINI!!!

ARSENIE BOCA I-A VINDECAT. Una din credincioase îşi aminteşte cum părintele a ajutat-o într-o problemă de sănătate: „Îi spuneam că îmi cade părul, iar el ne dădea remedii, că şi părul trebuie să se hrănească şi ne spunea să facem gălbenuş de ou cu  ulei de ricin şi să ne spălăm capul şi să-l clătim cu oţet de mere.  Totdeauna ne dădea soluţii la probleme de sănătate”, spune Maria Andrei, pentru tabu.ro.

ULTIMA ORĂ! Anunţ DRAMATIC! “Din păcate, Gabriel Cotabiţă…” 

ARSENIE BOCA I- VINDECAT. Într-un alt moment, un om bolnav la plămâni l-a vizitat pe Părintele Arsenie, iar sfântul părinte i-a zis să ia hrean plămădit cu miere de albine, spunându-i că „Cel ce a făcut cerul şi pământul e în stare să lipească o piele ruptă”. Părintele cunoştea medicină şi de multe ori le spunea oamenilor că motivul pentru care transpirau erdin cauză că nu ne funcţionează bine rinichii.

ARSENIE BOCA I-A VINDECAT. O femeie avea pietre la fiere şi a mers la părintele Arsenie pentru a primi binecuvântarea. Era programată pentru operaţie, însă părintele i-a spus ”mă, nu te du la nici o operaţie; tu fă ce-ţi spun eu. Când te duci acasă să te duci să îţi cumperi şi să îţi faci ceai de limba cerbului cu coajă de portocală, dar neîndulcit. Bea aşa timp de câteva luni, 2-3 luni, bea aşa în loc de apă şi apoi du-te la control.” Ceaiul acesta zdrobeşte pietrele şi le transformă în nisip. O piatră localizată la fiere nu se poate elimina decât zdrobită, iar acest ceai o zdrobeşte pe cale naturală. Părintele îi sfătuia pe toţi cei care aveau probleme biliare să încerce acest tratament şi să vadă cum se vor simţi ulterior.

DOLIU MARE AZI în cinematografia românească! A MURIT un MARE ACTOR!!!

ARSENIE BOCA I-A VINDECAT. Mersese la Părintele Arsenie o femeie din Făgăraş (d-na Burlea) destul de în vârstă, care avea cataractă, dar când a ajuns în faţa lui, femeia a uitat pentru ce a venit la dânsul. Părintele a întrebat-o: “Care-i baiu’ mă femeie?”, iar ea i-a răspuns: “Păi Părinte, am venit aşa, ca să vă văd,”. Părintele a continuat : “N-ai venit pentru asta, mă! Nu ai venit pentru ochi?”. Bătrânica i-a răspuns: “Vai Părinte, mă iertaţi, dar chiar pentru asta am venit la sfinţia voastră”. Atunci Părintele Arsenie i-a spus: “Mă, şi ce ţi-au spus doctorii? Să te duci şi să te operezi. Aşa-i?”. “Da, Părinte”. “Mă, îi spune Părintele, să nu te duci la operaţie, că o să rămâi oarbă. Să faci ce-ţi spun eu. Primăvara, să pui o sticluţă la viţa de vie, şi din seva pe care o aduni în sticluţă, să iei câteva picături cu pipeta şi să-ţi pui în ochi şi nu o să mai ai nevoie de operaţie”. După un timp, femeii îi trecuse cataracta cu seva de la viţa de vie, precum îi spusese Părintele.

SIMONA HALEP. Imagini BOMBĂ cu NOUL IUBIT!!! NICIODATA NU AI VAZUT-O ASA DE FERICITA!!!

ARSENIE BOCA I-A VINDECAT. O fată de 13 ani, oloagă, dintr-un sat din Ardeal, a stat o săptămână la mănăstire. Părintele Arsenie a făcut rugăciuni asupra fetei, ea fiind pusă pe un scaun în faţa altarului. Părintele a întrebat-o: „Crezi în Iisus Hristos, în Dumnezeu-Tatăl, în Maica Domnului? Ea a răspuns: „Cred din toată inima.” La fel i-a întrebat şi pe părinţii fetei care au răspuns că şi ei cred. Părintele i-a zis fetei: „Dacă crezi, scoală-te şi mergi!” Ea a răspuns că nu poate. Atunci Părintele i-a zis iarăşi: „Dacă crezi în Iisus Hristos, scoală-te şi vino la mine!” Atunci fetiţa s-a sculat pe picioarele ei, ajutată, şi a mers spre Părintele Arsenie. Părintele i-a spus că atât cât va trăi să nu se ducă în lume la distracţii, baluri, dansuri şi să se încredinţeze în mâinile lui Dumnezeu. Dar după 2 ani, la 15 ani, fiind frumoasă, a mers la un bal şi astfel la scurt timp fata a murit.

ARMATA ROM NĂ, CE ANUNŢ! Vestea care îi interesează pe milioane de tineri! PREŞEDINTELE KLAUS IOHANNIS a luat DECIZIA! 

ARSENIE BOCA I-A VINDECAT. Părintele Arsenie se izola de lume la izvorul din pădure. Apa de acolo devenise sfinţită prin rugăciunile lui, fiind izvor de mântuire creştinească. Mulţi credincioşi vin acum la acest izvor cu puteri vindecătoare, depărtând gândurile rele şi duhurile necurate.

ARSENIE BOCA I-A VINDECAT. Sfaturi şi îndemnuri ale Părintele Arsenie:

„- Bolile încep de la suflet, de la minte, de la concepţia despre lume, de la dezechilibrul mintal.

– Paralizia loveşte de obicei pe cei nesătui de avere şi poate fi moştenită.

– De obicei pătimesc de cancer cei care nu postesc niciodată. Cancerul încă nu are leac şi apare fără alte explicaţii, decât ca o frână pedepsitoare a desfrânării stomacului. Se vede că prin el se pedepseşte lăcomia mâncărilor şi obârşia desfrânării.

– Bătrâneţea-i un cavou ajutător… Să nu cârtim la necazuri.

– Fumatul slăbeşte nu numai plămânii, ci şi mintea omului, încât credinţa nu o mai vezi atât de curat.

– Cei bolnavi să ţină regimul bolii în loc de post.”

ARSENIE BOCA I-A VINDECAT. Sfatul părintelui Arsenie era ca de fiecare dată când avem o problemă să spunem de nouă ori rugăciunea Tatăl Nostru.