Simona Halep

Artemon Apostu-Efremov, prima reacție după ce a devenit antrenor al lui Halep: ”Voi avea multe de învățat în preajma Simonei și a lui Cahill”

07.12.2019 | 22:25
Artemon ApostuEfremov prima reactie dupa ce a devenit antrenor al lui Halep Voi avea multe de invatat in preajma Simonei si a lui Cahill
ADVERTISEMENT

La câteva zilei după despărțirea de Daniel Dobre, Simona Halep și-a angajat un nou antrenor. Artemon Apostu-Efremov s-a alăturat lui Daren Cahill în pregătirea fostului lider WTA. Anunțul venirii lui Apostu-Efremov în echipa campioanei de la Wimbledon a fost făcut chiar de australian: ”Bine ai venit Artemon Apostu-Efremov în echipa Simo, ca antrenor secund”, a scris Darren Cahill pe Instagram.

Artemon Apostu-Efremov, prima reacție după ce a devenit antrenor al lui Halep: ”Planul este să facem un pre-sezon cât mai bun și Simona să câștige cât mai multe meciuri”

Artemon Apostu-Efremov se află în aceste zile alături de Simona Halep, Darren Cahill şi de Teo Cercel la Dubai, acolo unde locul 4 WTApregăteşte noul sezon. Bucureşteanul a oferit o primă reacție, pentru Adevărul, vorbind despre planul pus la punct alături de Simona.

ADVERTISEMENT

”După ce s-a încheiat colaborarea mea cu Mihaela Buzărnescu şi cea a Simonei cu Daniel Dobre, am fost întrebat dacă sunt interesat să mă alătur echipei. Am acceptat provocarea şi am început antrenamentele

Planul este să facem un pre-sezon cât mai bun, ca o bază solidă pentru 2020 şi ca Simona să câştige cât mai multe meciuri.“, a spus Artemon Apostu-Efremov pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Artemon Apostu-Efremov, cuvinte de laudă pentru Darren Cahill

Artemon Apostu-Efremov a avut cuvinte mari pentru mult mai titratul său coleg din staff-ul Simonei Halep, Darren Cahill, despre care a spus că este un tehnician de la care are multe de învățat.

”Darren este un antrenor excelent, care o cunoaşte pe Simona foarte bine. Acest lucru face tranziţia mai uşoară pentru mine. Pe lângă asta, este o persoană extrem de plăcută şi cu siguranţă voi avea multe de învăţat în preajma lui, cât şi a Simonei“, a mai spus Artemon Apostu-Efremov.

ADVERTISEMENT

Cine este Artemon Apostu-Efremov, noul antrenor al Simonei Halep

Artemon Apostu-Efremov a fost jucător de tenis, iar cea mai înaltă poziție pe care a ocupat-o în clasamentul ATP a fost locul 310, în aprilie 2002.

Din 2017, acesta a fost antrenorul Irinei Begu, jucătoarea care ocupă locul 73 în ierarhia WTA, iar în 2018 prietena Simonei din circuitul feminin de tenis a decis să renunțe la colaborarea cu el.

ADVERTISEMENT

De curând, Simona a renunțat la colaborarea cu Daniel Dobre, antrenor alături de care a câștigat turneul de la Wimbledon. De-a lungul timpului, relația dintre Daniel Dobre și Simona Halep a fost intens dezbătută.

ADVERTISEMENT