ADVERTISEMENT
Sporturi

Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii lui Halep, explică ieșirea nervoasă a Simonei: “A fost o descărcare normală”

Autor: Adrian Baciu | 23.01.2020 | 12:34
Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii lui Halep, explică ieșirea nervoasă a Simonei:
Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii lui Halep, explică ieșirea nervoasă a Simonei: "A fost o descărcare normală". Sursa foto: hepta.ro

Simona Halep a trecut de Harriet Dart la Australian Open și s-a calificat în turul 3. A fost un meci dominat clar de româncă, încheiat după o oră și 17 minute. Doar finalul i-a adus ceva emoții și nervi campioanei de la Wimbledon. În opinia lui Artemon Apostu-Efremov, unul dintre antrenorii româncei, ieșirea elevei sale din setul secund a fost pusă pe seama dorinței de a încheia cât mai repede partida.

ADVERTISEMENT

Artemon Apostu-Efremov, antrenorul Simonei Halep, explică ieșirea nervoasă a româncei

La finalul meciului câștigat de Simona Halep cu Harriet Dart (173 WTA), scor 6-2, 6-4, Artemon Apostu-Efremov, antrenorul care s-a alăturat de curând lui Darren Cahill în staff-ul jucătoarei din Constanța, a comentat partida de la Melbourne.

Artemon Apostu-Efremov spune că meciul cu Dart, deși încheiat în minimum de seturi, nu a fost deloc unul ușor, întrucât britanica a jucat fără presiune pe final.

ADVERTISEMENT

”Foarte ușor e mult spus. A fost un meci normal în care Simona a controlat jocul. La 5-2 și la 5-1, Harriet nu mai avea nimic de pierdut. I-au intrat câteva mingi bune și a revenit pe tabelă, apropiindu-se la 4-5”, a spus Efremov la Digisport.

Efremov, despre reacția nervoasă a Simonei: ”O descărcare normală”

Pe finalul setului 2, Dart a revenit de la 1-5 la 4-5 pe tabelă, iar Simona a avut o reacție de nervozitate cu o privire dură aruncată staff-ului. Antrenorul ei spune că a fost ceva normal, întrucât românca voia să încheie repede meciul.

ADVERTISEMENT

”I-ar fi plăcut să termine cât mai repede. A fost o descărcare normală în timpul jocului. Apoi a continuat planul tactic și a închis meciul.

Atitudinea e una pozitivă, luptă, cu pumnul sus, a gestionat bine meciul. Lucrurile arată bine. Fiecare meci e dificil și fiecare adversar încearcă să ii pună probleme”, a mai spus Efremov.

ADVERTISEMENT

La scorul de 5-4 și 30-40, Halep a izbucnit în direcția propriei loje, acolo unde se aflau antrenorii Darren Cahill și Artemon Apostu Efremov, dar și managerul Virginia Ruzici.

”Ce să fac? Ce să fac? Ce să fac?”, striga jucătoarea din România în timp ce gesticula și se lovea cu pumnul peste picior. După acel gest, Simona și-a revenit și a închis meciul cu 6-4.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!