Fotbal intern

„Artileria” lui Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua. Ce vedete de la FCSB pot juca în derby-ul din Liga 3

11.02.2021 | 15:26
Artileria lui Gigi Becali in razboiul cu CSA Steaua Ce vedete de la FCSB pot juca in derbyul din Liga 3
ADVERTISEMENT

Gigi Becali promite să îi facă viață grea lui CSA Steaua în tentativa de a promova în Liga 2. Încă dinaintea derby-ului cu Dinamo din Cupa României, finanțatorul liderului a anunțat că, pe 13 martie, la returul din Liga 3 – Seria 4, FCSB II va beneficia de ajutorul unor fotbaliști de la prima echipă, iar acum știm care sunt aceștia.

Mai mult, a doua zi după eliminarea din cupă, managerul general al roș-albaștrilor, Mihai Stoica, a dat de înțeles că echipa lui Toni Petrea a sacrificat „competiția surprizelor” și pentru meciul din Liga 3 cu CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

În Liga 3 – Seria 4, CSA Steaua și FCSB II sunt despărțite de numai două puncte, în favoarea „militarilor”, dar Becali nici nu concepe ca rivala din Ghencea să reușească promovarea în al doilea eșalon la finalul acestui sezon.

„Artileria” lui Gigi Becali în războiul cu CSA Steaua. Lista vedetelor de la FCSB care pot juca în derby-ul din Liga 3

Cu toate acestea, FCSB nu își poate trimite toți jucătorii să evolueze pentru echipa a doua la returul din Liga 3 și la eventualul baraj de promovare. Conform as47.ro, pe lista jucătorilor eligibili pentru FCSB II nu se regăsesc vedete precum Florin Tănase, Olimpiu Moruțan, Darius Olaru sau Florinel Coman.

ADVERTISEMENT
  • Portari: Mihai Udrea, Ștefan Târnovanu, Toma Niga
  • Fundași: Aristidis Soiledis, Alexandru Pantea, Christian Tand, Marian Botezatu
  • Mijlocași: Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Răzvan Oaidă, Adrian Șut, Gabriel Simion, Robert Ion, Andrei Pandele, Laurențiu Ardelean, Tudor Moldovan, Ciprian Timiș
  • Atacanți: Alexandru Buziuc, Andrei Istrate, Octavian Popescu, Gabriel Fulga, Rareș Trif, Andreas Chirițoiu, Robert Tudor, Ante Vukusic

„Echipa asta a lui Talpan, că el e părintele spiritual, mănâncă banii de la stat. Dar nu o să le meargă așa la infinit. Voi trimite artileria grea la meciul cu ei. Stați liniștiți că vor mai sta încă un an în Liga 3, deoarece nu vor trece de echipa noastră a doua”, a declarat Gigi Becali pentru Pro Sport.

ADVERTISEMENT

AS47 o numește pe FCSB „echipa galben-albastră”

AS47 (n.r. – Asociația Steliștilor 1947), o asociație a susținătorilor CSA Steaua, o numește pe FCSB „echipa galben-albastră”, deoarece echipa lui Gigi Becali a înregistrat la FRF culorile galben și albastru pentru sezonul acesta.

Conform sistemului de împerechere pentru promovarea în Liga 2, pe care l-a decis FRF înainte de startul sezonului, sunt șanse foarte mari ca finala barajului să se dispute între CSA Steaua și FCSB II. Dacă cele două rivale vor încheia pe primele două locuri în seria lor, vor evolua în semifinale, cu locurile 1 și 2 din Seria 3.

ADVERTISEMENT

În acest moment, după cum arată clasamentele, ar urma să aibă loc duelurile FCSB II – Afumați și Mostiştea Ulmu – CSA Steaua. Dacă se vor impune, FCSB II și CSA vor juca apoi în dublă manșă finala pentru promovare.

Liga 3 reîncepe cu derby-ul CSA Steaua – FCSB II

Până la baraj, CSA Steaua și FCSB II au meci direct în returul sezonului regulat. Confruntarea e programată pe 13 martie 2021. În tur, CSA Steaua a câștigat cu scorul de 2-1.  La finalul primelor zece etape din cel de-al treilea eșalon, „militarii” sunt pe locul 1, cu 26 de puncte, în timp ce echipa antrenată de Bogdan Argeș Vintilă e a doua, cu 24 de puncte.


  • (P) Cota BETANO pentru Hermannstadt – FCSB: 2,00 este cota pentru „sub 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: