Life

Artista celebră care s-a trezit cu un polițist pe scenă lângă ea. A trăit un șoc atunci când și-a dat seama ce se întâmplă

O cântăreață celebră a trecut printr-un adevărat șoc când s-a trezit pe scenă, în mijlocul concertului, cu un polițist care urla disperat, la ea.
21.12.2023 | 12:59
Artista celebra care sa trezit cu un politist pe scena langa ea A trait un soc atunci cand sia dat seama ce se intampla
Alina Eremia s-a trezit cu un polițist pe scenă / Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Un adevărat șoc. Asta a trăit una dintre cele mai frumoase cântărețe de la noi în momentul în care susținea un recital de zile mari. Iar toate acestea, din cauza unui polițist prea zelos ca îi urla în ureche.

Cântăreața Alina Eremia, șocată de polițist, pe scenă

Alina Eremia este una dintre cele mai cunoscute cântărețe de la noi. Frumoasă foc, talentată pe măsură, artista a povestit, pentru Cancan, una dintre întâmplările care i-au produs un adevărat șoc pe scenă. Și care, probabil, ar fi fost de râs dacă Alina nu ar fi fost suficient de speriată încât să nu fie nevoită să reia cântecul.

ADVERTISEMENT

”Am căzut, dar asta s-a întâmplat pe la începuturi. Cea mai funny a fost când s-a urcat un domn polițist lângă mine pe scenă, în timp ce cântam și m-a speriat foarte tare.

Dar la modul că vreau să-ți descriu puțin scena, ca să poți să vizualizezi tot momentul. Eram cu ochii închiși, noi purtăm căști, cântam piesa „Poartă-mă”. Era un moment foarte magic, intrasem în starea piesei, eram pătrunsă de melodie.

ADVERTISEMENT

Și, la un moment dat, simt pe cineva în spatele meu care țipa, că era foarte tare muzica pe scenă, `Vă rog foarte mult să le spuneți oamenilor din dreapta scenei să nu se mai îmbulzească la poze`. Eu, în primă fază, m-am speriat. Am oprit piesa, am făcut anunțul de maximă importanță și apoi am reluat piesa, că nu puteam să o iau de la mijloc.

Alina Eremia
Alina Eremia, șoc pe scenă / Foto: Facebook

A fost amuzant, pe asta n-o s-o uit niciodată. Cred că putea să mai aștepte până la finalul piesei. Nu era vreo situație de maximă urgență sau alarmantă, nu ardea nimic”, a povestit Alina Eremia pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

La ce nu poate să renunțe Alina

În altă ordine de idei, Alina Eremia are o dependență. Și, am putea spune noi, chiar nu se observă că nu rezistă fără. Nu de altceva, dar silueta ei este un a de model, motiv pentru care, adeseori, frumoasa cântăreață este aleasă să facă reclame pentru produse de lux. Bijuterii cu diamante și altele asemenea.

Dar, totuși, Alina nu poate renunța la dulciuri. Ba chiar, povestește cu umor, că dă iama în dulapul cu ”bunătăți” atunci când nu o vede nimeni. Dar, mai precizează artista, o face cu mare atenție, cu măsură. Pentru că, altfel, cine știe ce s-ar întâmpla…

ADVERTISEMENT

”Dependența mea sunt dulciurile. Mă abțin, dar am acolo un dulăpior la care mai atentez, când nu mă vede nimeni. Îl deschizi, le vezi acolo, nu poți să le ignori.

Nu zici `Haide, că iau doar un pic de ciocolată sau uite bombonica asta`, dar cu măsură, evident”, spune Alina Eremia pentru sursa citată mai sus.

Dacă ea este înnebunită cu dulciurile, viitorul ei soț nici nu se uită la ele. El, precizează celebra cântăreață, are un stil de viață sănătos și un regim alimentar pe care, probabil, îl invidiază din tot sufletul. ”Este cel mai bine bărbat”, susține artista.

ADVERTISEMENT
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească...
Un bărbat insista să-i explice unei jucătoare profesioniste de golf cum să lovească mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține să nu râd”
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că...
A recunoscut adevărul în fața întregii lumi, după ce a fost acuzată că "s-a culcat cu jumate din vestiar"
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai,...
Judecătoarea care căuta în sala de judecată un tânăr mort la 2 Mai, în timp ce mesteca gumă, cercetată de Inspecția Judiciară
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top...
O stațiune de schi din România a ajuns pe locul doi într-un top al resorturilor din Europa
Primele probleme pentru judecătoarea din cazul Vlad Pascu, după ce a întrebat dacă...
Primele probleme pentru judecătoarea din cazul Vlad Pascu, după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident este în sala de judecată
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru...
Educatoarea de la grădinița din Popești-Leordeni a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi...
Ce a putut să spune Petre Roman după decesul Mioarei Roman. Cei doi au fost căsătoriți timp de 30 de ani
Se schimbă regulile RCA. Avantaj pentru păgubiți
Se schimbă regulile RCA. Avantaj pentru păgubiți
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării...
Veste șocantă în showbiz! Florin Dumitrescu ar fi divorțat în secret! Motivul separării ar fi problemele cu alcoolul ale soției sale
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Vestea-bombă. Alegerile semicomasate au un singur mare secret: sunt și inversate!
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!”...
Catinca Roman, primele declarații după moartea Mioarei! „O aștept pe Oana să vină!” Fiica lui Petre Roman a luat primul avion spre casă