Life

O artistă născută în Crimeea îi va impresiona pe jurații de la Românii au talent. “Drumul ăsta a fost să te aducă aici”

O mulțime de concurenți vor încerca să-i impresioneze de jurații de la Românii au talent vineri seara. Printre aceștia se află și o violonistă născută în Crimeea.
11.03.2022 | 17:21
O artista nascuta in Crimeea ii va impresiona pe juratii de la Romanii au talent Drumul asta a fost sa te aduca aici
ADVERTISEMENT

Andra, Andi, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să vadă și să jurizeze vineri seara la Românii au talent momente spectaculoase. Printre concurenții care vor reuși să-i impresioneze pe jurați se află și o violonistă născută în Crimeea, dar și un cântăreț din Republica Moldova.

O artistă născută în Crimeea îi va impresiona pe jurații de la Românii au talent. “Drumul ăsta a fost să te aducă aici”

Se anunță o nouă ediție spectaculoasă Românii au talent, la Pro Tv. Cei patru jurați se vor delecta cu numere de dans contemporan, belly dance, acrobații, dresaj canin sau cântat.

ADVERTISEMENT

Printre concurenții care vor impresiona pe scena cunoscutului show de divertisment se află și o violonistă născută în Crimeea, care de ani buni locuiește la Constanța.  Aceasta și-a descoperit pasiunea pentru cântat la vârsta de 6 ani.

Cei patru jurați vor fi impresionați, iar unul dintre ei va avea numai cuvinte de laudă. “Cred că drumul ăsta a fost ca să te aducă aici.” 

ADVERTISEMENT

Un alt concurent care va impresiona vine din Republica Moldova. Tânărul în vârstă de 20 de ani va interpreta o piesă compusă chiar de el într-un moment trist al vieții. După despărțirea de iubita sa. “Cânt de când mă țin eu minte”, a recunoscut băiatul.

Un moment cu totul special va fi cel de belly dance. Concurenta și-a dedicat dansului 18 ani din viață. Are 30 de ani și vine din Ploiești. Momentul prezentat de aceasta va fi foarte apreciat de jurați.

ADVERTISEMENT

“O traducere foarte frumoasă a ceea ce se auzea”, au spus aceștia după ce au urmărit momentul care i-a impresionat, potrivit unui comunicat remis de Pro Tv.

Românii au talent se difuzează vineri, de la ora 20.30, la Pro Tv. În emisiunea online Backstage Show, difuzată după Românii au talent, Smiley și Pavel Bartoș îl vor avea invitat pe cunoscutul prezentator și actor, Florin Busuioc.

ADVERTISEMENT