Life

Artistă cunoscută, luată de curenții din Marea Neagră. A fost la un pas de moarte

O interpretă de muzică populară cunoscută a trecut prin clipe de coșmar și a simțit că se apropie de o tragedie. Vedeta se afla în Marea Neagră, înota.
12.08.2022 | 00:20
Artista cunoscuta luata de curentii din Marea Neagra A fost la un pas de moarte
O artistă cunoscută, la un pas de tragedie, în Marea Neagră: ”M-am panicat foarte tare”. Sursa foto: facebook, stiri suceava
ADVERTISEMENT

Artista, pe numele ei Diana Ionescu, a povestit că a fost luată de curenții din Marea Neagră. A fost la un pas de moarte în urmă cu foarte puțină vreme, vedeta fiind în momentul de față în vacanță pe litoralul românesc.

O artistă cunoscută, la un pas de tragedie, în Marea Neagră: ”M-am panicat foarte tare”

Cântăreața de muzică populară a simțit pe propria piele cum este să fie luată de valurile uriașe din mare, mai ales în zilele în care salvamarii arborează steagul roșu. Diana Ionescu s-a panicat extrem de tare, deși știe să înoate.

ADVERTISEMENT

A înghițit foarte multă apă, curenții fiind foarte puternici. Interpreta s-a trezit cu urechile înfundate și cu o senzație ciudată, dar în cele din urmă a reușit să iasă la suprafață și să înoate până pe malul Mării Negre.

„Mă bucur că sunt bine. Știu să înot, dar curenții m-au dus spre larg. Foarte periculos acum pe litoral, îndemn pe toată lumea să abiă mare, mare grijă. M-am speriat foarte tare.

ADVERTISEMENT

Nu am văzut geamandura, m-am aventurat, m-au luat curenții. Erau și salvamarii și m-au văzut niște bărbați care înotau. Curenții m-au dus în larg. Nu mai simțeam nisipul și atunci m-am panicat foarte tare.

Am înghițit apă și abia mi-am revenit pentru că tușeam foare tare. Mi se înfundaseră urechile, m-am speriat foarte tare. O senzație foarte neplăcută”, a mărturisit artista de muzică populară pentru Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Diana Ionescu, cântăreață
Diana Ionescu, cântăreață de muzică populară. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Diana Ionescu, traumzatizată de momentul nefericit

Diana Ionescu a vrut să profite de zilele libere și de vară, dar acum susține că a rămas traumatizată de momentul nefericit. Cântăreața a rămas cu o mare frică de apă, chiar dacă iubește marea și este născută în zodia Pești.

Mai mult decât atât, vedeta a subliniat că partenerul de viață se simte vinovat că nu a fost pe fază și nu a observat prin ce trece.

ADVERTISEMENT