Life

Artistă cunoscută, vacanță de neuitat în Maldive. Ce a impresionat-o cel mai mult

22.02.2021 | 22:30
Artista cunoscuta vacanta de neuitat in Maldive Ce a impresionato cel mai mult
Artistă cunoscută, vacanță de neuitat în Maldive. Ce a impresionat-o cel mai mult. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

O artistă cunoscută de la noi din țară a avut parte de o vacanță de neuitat în Maldive. Cântăreața a rămas plăcut surprinsă de peisajele exotice și de experiență, mărturisind ce a impresionant-o cel mai mult la peste 6.600 km de casă. 

Este vorba de Livia Pop (33 de ani), o tânără artistă, care a renunțat la orice fel de inhibiție pentru fotografiile incendiare de pe Instagram. Vedeta este într-o formă fizică de invidiat, imaginile în costum de baie făcând furori pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Renumita cântăreață de muzică de petrecere a atras toate privirile bărbaților, dovedind că s-a simțit de minune în concediul de peste hotare. Livia Pop a rămas plăcut impresionată de Maldive, locul vizitat din ce în ce mai des de vedetele autohtone.

Livia Pop, clipe de poveste în Maldive. Cum s-a distrat artista

„A fost superb în Maldive, e chiar mai frumos decât se vede în poze pentru că odată ce ajungi acolo ai o stare și o anume energie care parcă nici să dormi nu te lasă.

ADVERTISEMENT

Am avut un program foarte frumos acolo și cea mai faină activitate a mea a fost să mă trezesc în fiecare dimineață la 5:30 / 6:00 și să alerg pe plajă!

M-a impresionat foarte mult locul, peisajele, dar cel mai mult, oamenii de acolo care mi s-au părut extrem de amabili, serviabili și cu foarte mult bun simț!”, a declarat Livia Pop pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Cântăreața de muzică de petrecere Livia Pop în costum de baie
Livia Pop, imagini fabuloase din vacanța din Maldive. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Interpreta de muzică de petrecere nu a fost singură în vacanța de vis din Maldive, fiind însoțită de nimeni altul decât iubitul ei. Solista se bucură de liniște și armonie în compania partenerului ei de viață, care o susține în tot ceea ce face pe plan profesional.

Livia Pop a trecut printr-o suferință mare din dragoste, după ce a pus punct relației amoroase avute cu manelistul Blondu de la Timișoara. Legătura s-a rupt după 3 ani din cauza geloziei venite din partea ambilor, însă în prezent este mai fericită ca oricând.

ADVERTISEMENT

„Suntem la începutul relației și deocamdată lucrurile între noi doi merg bine. Vedem ce ne v-a rezerva destinul! E adevărat, sunt mai liniștită în plan personal, iar asta mă ajută să fiu liniștită și în plan profesional”, a completat artista originară din Baia Mare.

ADVERTISEMENT