Life

Artista din România care a stat în comă două zile după un accident de mașină. „Aveam o gaură mare în față”

Artista din România care a trecut printr-un accident teribil! A stat în comă două zile și a suferit leziuni grave. „Aveam o gaură mare în față”
09.06.2024 | 13:28
Artista din Romania care a stat in coma doua zile dupa un accident de masina Aveam o gaura mare in fata
Artista din România care a stat în comă două zile după un accident de mașină. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Artista din România care a trecut prin clipe de coșmar. S-a trezit din comă după două zile și avea fața distrusă. Ce a declarat vedeta?

Artista din România care a stat în comă două zile după un accident de mașină

Claudia Ghițulescu are o poveste de viață cu adevărat dramatică! Ea a trecut printr-un accident de mașină care i-a desfigurat complet fața. Interpreta de muzică populară a trecut prin momente de coșmar, petrecând două zile în comă. Vindecarea ei poate fi considerată o minune.

ADVERTISEMENT

Claudia Ghițulescu a povestit despre experiența traumatizantă pe care a avut-o în tinerețe. În cadrul podcastului ”Povești de film, cu Mara Bănică”, a dezvăluit momentul care i-a schimbat viața. La doar 17 ani, mașina în care se afla, alături de fratele ei, a fost implicată într-un accident, din cauza unui șofer care adormise la volan.

Frumoasa artistă de muzică populară, Claudia Ghițulescu, ar fi putut rămâne cu fața mutilată în urma acestui cumplit accident. Toată partea stângă a corpului i-a fost afectată.

ADVERTISEMENT

”Am avut fața distrusă, mâna stângă, piciorul stâng, coastele… toată partea stângă. M-au dus la spital, m-au operat, două zile am fost în comă. Mă trezeam și mă înecam în sânge, atât de rău am fost lovită la față. Nu mai puteam respira, mă trezeam înecată în sânge. Vedeam lumini, apoi iar nu mai știam de mine. Voiam să mă trezesc și nu puteam, simțeam o apăsare, o neputință, voiam să deschid ochii și nu puteam.”, a declarat Claudia Ghițulescu, potrivit starpopular.ro.

Mama vedetei a avut un șoc: „Pur și simplu a căzut din picioare”

După accident, familia a fost alături de ea. Când a văzut în ce stare se afla mașina, mama vedetei a avut un șoc și a crezut că și-a pierdut copii. De atunci, aceasta nu mai reușește să adoarmă decât cu pastile.

ADVERTISEMENT

„Când a venit la spital și m-a văzut, pur și simplu a căzut din picioare. Eu nu știam cum arăt, s-a speriat foarte tare. Eram vânătă, neagră, plină de sânge peste tot. Am avut intervenții chirurgicale la față, la picior am avut rotula fisurată și toate ligamentele tăiate.

Am stat două săptămâni în spital apoi am cerut să plec pentru că nu mai puteam rezista din cauza suferinței altora. Veneau oameni fără mâini, fără picioare… eu eram lovită, cusută și reparată, îi mulțumeam lui Dumnezeu că sunt bine”, a mai povestit artista la podcastul ”Povești de film, cu Mara Bănică”.

ADVERTISEMENT

În ciuda acestui eveniment, Claudia nu s-a lăsat descurajată. Ea a făcut școala de șoferi pe ascuns, fără să știe familia. Se împrumuta de la vecini pentru a plăti cursurile. După ce a luat persmisul, a venit la București. Însă traficul infernal din Capitală a copleșit-o pe artistă, care a primit numeroase amenzi la volan.

ADVERTISEMENT