Life

Artista Mariana Ionescu Căpitănescu, secrete din căsnicie: “Soțul meu a fost hoț”

Mariana Ionescu Căpitănescu dă tot din casă despre căsnicia cu soțul său și despre momentul când va deveni soacră și bunică
25.06.2023 | 13:30
Artista Mariana Ionescu Capitanescu secrete din casnicie Sotul meu a fost hot
Mariana Ionescu Căpitănescu, dezvăluiri despre căsnicie. Sursa foto/facebook.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Mariana Ionescu Căpitănescu, declarații fără perdea! Artista de muzică populară a făcut în exclusivitate pentru FANATIK declarații despre căsnicie și despre secretele unei relații de lungă durată. În plus, îndrăgita cântăreață ne-a dezvăluit faptul că o sperie gândul de a deveni soacră și bunică.

Mariana Ionescu Căpitănescu, detalii despre soț: “El nici nu m-a cerut de soție”

Artista are o căsnicie fericită cu Dan Căpitănescu de aproape 30 de ani. Cu toate acestea, Mariana Ionescu Căpitănescu recunoaște că soțul ei a știut cum să o facă să se îndrăgostească de el. Dacă pentru soțul vedetei a fost dragoste la prima vedere, pentru celebra artistă lucrurile nu au stat la fel.

ADVERTISEMENT

“Pe soțul meu l-am cunoscut la o petrecere, eu cântam pe scenă. El s-a îndrăgostit în primul rând de cântecele mele, iar apoi și de mine. El zice că a fost dragoste la prima vedere, dar eu nu am conștientizat asta atunci.

Am aflat la ceva timp că el s-a îndrăgostit și mi-am dat seama că el este un om cu care vreau să-mi petrec viața și să am copii. El m-a luat așa, prin învăluire, nici nu am realizat unde am ajuns. Nici nu m-a cerut de soție. Noi eram deja împreună și eu îi spuneam: ‘Dar tu știi că nu m-ai cerut de soție, plănuim doar să ne căsătorim, când să facem nunta, dar nu a venit cererea din partea ta.’

ADVERTISEMENT

A fost cam hoț, dar i-a mers planul și a fost dus la bun sfârșit. Lucrurile sunt de așa natură, că merg în direcția pe care o vrei tu, ca bărbat. Dar asta a fost acum 30 de ani, acum sunt alte feluri de a cuceri o femeie. Așa cum am procedat noi, probabil sunt variante învechite”, a declarat Mariana Ionescu Căpitănescu pentru FANATIK.

Mariana Ionescu Căpitănescu, despre secretul unei căsnicii reușite: “Nu ne-am spus niciodată vorbe urâte”

O relație care durează de aproape 30 de ani nu se ține cu prea multă ușurință. Artista admite că există certuri, orgolii, dar este important să le gestionezi corespunzător. Chiar dacă au apărut supărări în căsnicie, Mariana Ionescu Căpitănescu spune că unul dintre secretele cele mai valoroase este să îți accepți partenerul cu calități și defecte, fără să încerci să îl schimbi.

ADVERTISEMENT

“Orgoliile trebuie lăsate deoparte într-o relație. Trebuie să ia conducerea cu rândul în casă. Să fie înțelegere și să lase unul de la altul, numai așa se poate ajunge la un numitor comun. La noi așa a fost, nu ne-am spus niciodată vorbe urâte, peste care să nu putem trece.

Am trecut peste toate și chiar dacă am avut momente în care ne-am supărat, am știut să mergem mai departe. Fiecare om are calități și defecte. Oamenii nu se schimbă, se adaptează, iar dacă îl iubești pe celălalt, îl accepți așa cum e. Eu nu am încercat să îl schimb pe soțul meu, pentru că dacă la început m-am îndrăgostit de el așa cum era, l-am acceptat cu bune și cu rele”, a adăugat artista.

ADVERTISEMENT

Celebra artistă este îngrozită de gândul că va deveni soacră: “Nu vreau ca fiul meu să se căsătorească cu o fată care să-l conducă”

Fiul Marianei Ionescu Căpitănescu, Anthony, va împlini în curând 24 de ani, dar nu are planuri de însurătoare. Mai mult decât atât, artista de muzică populară recunoaște că nu se simte pregătită să devină prea curând nici soacră, nici bunică. În plus, vedeta are și anumite cerințe de la cea care îi va deveni noră.

“Mi-e frică de momentul în care băiatul meu se va căsători. Nu sunt pregătită să devin soacră. Dacă mi se va cere sfatul, mă voi implica. Îmi e teamă ca fiul meu să se căsătorească cu cineva care să încerce să îl conducă. Nu mi-ar plăcea lucrul acesta.

Aș vrea să fie într-o relație unde amândoi să ia deciziile, nu să fie condus. Nu sunt pregătită nici să devin bunică, asta pentru că îmi spune el că nu e pregătit să își facă o familie. Probabil dacă ar fi, m-aș seta și în mintea mea aș ști că în curând devin soacră și bunică. Deocamdată a spus că nu are gând de însurătoare. Copiilor le-am spus să fie cinstiți cu ei, să nu mintă, să nu trăiască într-o lume imaginară, să fie ancorați în realitate.

Este important cine ești, nu ce ai. În trecut poate aveam și eu niște concepții greșite, dar am realizat că este important cine ești tu, nu să-ți etalezi lucrurile pe care le ai. Trebuie să-ți creezi un confort, nu sunt de acord nici cu oamenii care se autopedepsesc și nu se bucură de ceea ce au. Important e să fii mulțumit cu ceea ce ești”, a mai spus Mariana Ionescu Căpitănescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Apare o nouă etichetă pe produsele din România: DOR. Semnificaţia noului logo
Un nou scandal tip
Un nou scandal tip "sextape" în fotbal: interzis la echipa națională, după ce și-ar fi filmat prietena pe ascuns
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi...
Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi s-a mutat din România! Detalii de ultimă oră
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în...
Elon Musk, redus la tăcere atunci când cineva a găsit o hibă în planul său de a coloniza planeta Marte. Despre ce este vorba
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
A MURIT VIOREL Stegaru?! Şoc cu fostul soţ al Vulpiței: Să-i fie țărâna...
A MURIT VIOREL Stegaru?! Şoc cu fostul soţ al Vulpiței: Să-i fie țărâna ușoară
Viața lui Dorian Popa s-a întors pe dos. A ajuns să se blesteme
Viața lui Dorian Popa s-a întors pe dos. A ajuns să se blesteme
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu...
Gogoașă din ”Trăsniții NATO” tot mai aproape de sfârșit! Actorul se luptă cu aceeași boală care a răpus-o pe Rona Hartner! ”Să mai prind măcar 5 ani”
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras...
IMAGINI RARE cu fiul cel mare al Nicoletei Luciu. Detaliul care a atras atenția tuturor celor care au văzut pozele
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc...
Cele 2 zodii care au noroc în toate în luna ianuarie. Se lipesc banii de ele și se schimbă totul la locul de muncă
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română