Fotbal international

Artistul fotbaliștilor care face tablouri din cristale în valoare de 150.000 de euro: „Am fost șocat când Cristiano m-a contactat!”

25.03.2020 | 19:41
Artistul fotbalistilor care face tablouri din cristale in valoare de 150000 de euro Am fost socat cand Cristiano ma contactat
ADVERTISEMENT

Mauricio Benitez, cunoscut drept Mr. Bling, este artistul fotbaliștilor și a creat de-a lungul timpului tablouri din cristale în valoare de peste 150.000 de euro.

Artistul care face tablouri fotbaliștilor din cristale

Mauricio Benitez este recunoscut drept artistul fotbaliștilor și de-a lungul anilor a făcut mai multe tablouri din cristale pentru adevărate legende ale fotbalului precum Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Diego Maradona sau Ronaldinho.

ADVERTISEMENT

Totul a început de când Walter i-a oferit pe gratis un tablou de peste 150.000 de euro lui Lionel Messi, care participase la un meci amical în Medellin, Columbia.

„În 2013, Messi a venit în Medellin pentru un meci caritabil poreclit duelul starurilor. Eu i-am oferit un tablou de peste 150.000 de euro făcut numai din cristale Swarowski, la care am lucrat 30 de zile.

ADVERTISEMENT

A fost un cadou pentru el, pentru că este unul dintre fotbaliștii pe care îi admir cel mai mult”.

„Am fost șocat când m-a contactat Cristiano!”

De la cadoul pe care i l-a oferit lui Lionel Messi aventura lui Mauricio Benitez în tablourile realizate pentru fotbaliști tocmai începuse. Cristiano Ronaldo l-a contactat, iar de atunci starul portughez are în casă nu mai puțin de trei tablouri din cristale.

ADVERTISEMENT

„Cristiano m-a contactat pe WhatsApp și mi-a spus că vrea un portret de familie. Mi-a trimis poza și m-am apucat de muncă. Din 2018 de când m-a contactat i-am realizat trei tablouri”.

. Artistul fotbaliștilor care face tablouri din cristale în valoare de 150.000 de euro: „Am fost șocat când Cristiano m-a contactat!”
Artistul fotbaliștilor. Sursă foto: thesun.co.uk

„Am fost șocat când Cristiano Ronldo m-a contactat, nu mă așteptam. Unul dintre tablouri stă în casa mamei lui, iar unul la care am pus peste 250.000 de cristale este pus pe hol.

ADVERTISEMENT

În acel tablou am recreat imaginea golului superb pe care l-a înscris împotriva lui Juventus în Champions League”, a mai spus Mauricio Benitez.

„În prezent lucrez la un portret de familie pentru Neymar, care m-a contactat imediat după ce m-a văzut pe Instagram și mi-a zis că i-a plăcut instant arta pe care o fac”, a mărturisit artistul columbian.

ADVERTISEMENT