Life

Artistul nevăzător George Nicolescu: “Am avut o premoniţie înainte de moartea lui Victor Socaciu. Acum stau acasă, de frica Covid”

George Nicolescu dezvăluie că a presimţit moartea lui Victor Socaciu la ultima întâlnire dintre cei doi. Cântăreţul nevăzător nu participă la Festivalul OM BUN de la Breaza, care are loc în aceste zile în memoria regretatului cântăreț Victor Socaciu, de frica virusului Covid
31.03.2022 | 12:36
Artistul nevazator George Nicolescu Am avut o premonitie inainte de moartea lui Victor Socaciu Acum stau acasa de frica Covid
George Nicolescu nu va cânta azi la Festivalul OM BUN deși este pe afiș. Sursa foto: Facebook/arhiva personală.
ADVERTISEMENT

George Nicolescu, în vârstă de 72 de ani nu participă la Festivalul OM BUN care se desfășoară în aceste zile la Breaza, în memoria lui Victor Socaciu, deşi se află pe posterul de prezentare al festivalului. Cântărețul, care este nevăzător, urma să susțină un recital joi, în ultima seară a evenimentului, alături de Ducu Bertzi, Marius Bațu, Cătălin Stepa și Vlad Gălățianu.

Artistul George Nicolescu spune că a avut o premoniție legată de moartea lui Victor Socaciu

Ultima întâlnire a lui George Nicolescu cu regretatul Victor Socaciu, care a murit pe 27 decembrie 2021 a fost anul trecut la Festivalul OM BUN de la Breaza. În privința acestuia, George Nicolescu spune că a avut o premoniție.

ADVERTISEMENT

”Uite, stau așa și mă gândesc, cu tristețe, că Victor Socaciu pe versurile astea s-a dus… Anul trecut, pe 29 martie, eram la Breaza. Cântam chiar această piesă, dar, la un moment dat, mi s-a pus un nod în gât.

Am avut o premoniție, pentru că a fost ultima mea întânire cu Victor. E drept, m-a mai sunat într-o zi soția lui, Brândușa, să mă roage să merg în locul lui Victor la Onești, pentru că avea programat un spectacol, însă nu mai putea cânta”, a declarat George Nicolescu, pentru FANATIK.

Nicolescu nu va cânta pe scena Festivalului OM BUN de frica coronavirusului

George Nicolescu, care este nevăzător, nu va cânta joi pe scena Festivalului OM BUN de la Breaza, în ciuda faptului că figurează pe afișul evenimentului. Soția sa l-a convins să stea acasă, de teama COVID. De altfel, regretatul cântăreț Victor Socaciu a contactat COVID-19 la ediția de anul trecut a evenimentului.

ADVERTISEMENT

”În situația mea, îmi e mai greu să mă deplasez de la Ploiești. Aș fi vrut să merg dar din cauza situației mele, am convenit cu doamna care se ocupă să rămână așa cum este. Nu avem ce face. Am fost obligat de împrejurări să refuz participarea, să nu mă expun.

Anul trecut am fost, iar soția mea este foarte îngrijorată și m-a convins să stau acasă. Eu i-am propus Brândușei Ștefan, i-am spus inițial că aș vrea să ajung. Dar nu mai sunt la vârsta la care să îmi permit să merg cum vreau eu, unde vreau eu, când vreau eu.

ADVERTISEMENT

Sunt vremuri așa de grele, cu știri rele… Cu Ucraina ce să mai zici? Totul este așa de trist și foarte trist, uneori. Eu stau în casă în general și nu am fost afectat direct de pandemie”, a declarat pentru FANATIK, cântărețul George Nicolescu.

Artistul George Nicolescu este orb din naștere! Nu şi-a văzut soţia niciodată

George Nicolescu s-a născut în 1950 la Ploiești. Cântărețul s-a născut orb, iar medicii l-au operat pe creier la vârsta de patru ani, dar medicii tot nu i-au putut reda vederea. Soarta l-a înzestrat cu o voce inconfundabilă. A declarat în nenumărate rânduri că tot ceea ce își dorește este să își vadă familia măcar o dată. ”Chiar dacă nu am văzut-o niciodată, știu că soția mea este cea mai frumoasă femeie”, declara artistul.

ADVERTISEMENT