Life

Artistul Nicolae Turcu, operat de urgență la ochi! După intervenție a slăbit 20 de kilograme

06.10.2020 | 16:37
Artistul Nicolae Turcu operat de urgenta la ochi Dupa interventie a slabit 20 de kilograme
ADVERTISEMENT

Artistul Nicolae Turcu a fost la un pas să rămână fără vedere, însă a reușit să rezolve problemele de sănătate pe care le avea cu o operație chirurgicală.

Celebrul cântăreț din Ardeal și-a schimbat cu totul stilul de viață, mai ales că din cauza orelor petrecute în fața calculatorului i s-au agravat problemele cu ochii, însă se și îngrășare foarte mult.

ADVERTISEMENT

Astfel, artistul a slăbit 20 de kilograme după ce s-a operat de cataractă, după ce și-a impus un stil de viță sănătos.

Artistul Nicolae Turcu a suferit o operație chirurgicală la ochi

Cântărețul se află în stare bună, însă înainte să ajungă pe masa de operație avea dureri foarte mari de cap și abia mai vedea din cauza a sute de ore petrecute în fața calculatorului.

ADVERTISEMENT

„M-am operat de cataracta la ochiul stâng, am descoperit-o în martie cu doua zile înainte de starea de urgenta iar toți oftalmologii mi-au zis pas atunci. Am căutat intre timp tot felul de oftalmologi experți la privat, am ajuns la dl dr Nicula Dorin, un oftalmolog extrem de bun.

Înainte -l descopăr, alți medici mi-au zis am și glaucom și avea nevoie de doua operații. Total fals. În iunie l-am descoperit pe cel mai bun oftalmolog și am fost nevoit aștept până în septembrie opereze pentru erau foarte multe programări, deși clinica este privată.

ADVERTISEMENT

Cinci mii de lei m-a costat cu tot cu cristalin, tratamente, analize. simt foarte bine, vineri m-a operat, deja mi-a dat pansamentul jos. Nu am voie mișc, ridic greutăți, dorm pe partea stângă. Eu fiind foarte energic, mi-e greu stau cuminte. Șase săptămâni durează perioada de recuperare.”, a declarat Nicolae Turcu, pentru starpopular.

Artistul a reușit să se reinventeze cu ajutorul unui program de slăbit care l-a ajutat să dea jos kilograme bune.  „Am slăbit peste 20 kg, soția m-a băgat la regim personalizat, mâncam sănătos. De când am slăbit nu mai iau nici pastile de tensiune, mi-am revenit complet. Acum mi-au ieșit toate analizele foarte bune.”, a mai marturisit Nicolae Turcu pentru Star Popular.

ADVERTISEMENT