Fotbal international

Artur Boruc riscă sancțiuni după ce a fost surprins în galeria lui Legia Varșovia. Cum s-a supărat antrenorul lui din Premier League

30.08.2019 | 20:09
Artur Boruc risca sanctiuni dupa ce a fost surprins in galeria lui Legia Varsovia Cum sa suparat antrenorul lui din Premier League

Artur Boruc, portarul de legendă al lui Celtic a fost surprins în galeria Legiei Varșovia la meciul din play-off-ul Europa League cu Rangers. Fostul jucător al lui Celtic l-a supărat pe Eddie Howe, antrenorul lui de la Bournemouth, care îl aștepta la antrenamente pentru a pregăti partida cu Leicester din Premier League.

Artur Boruc riscă o suspendare după ce a fost surprins în galeria Legiei Varșovia

Artur Boruc a fost prezent la meciul dintre Rangers și Legia Varșovia, pe care polonezii l-au pierdut cu 0-1. Portarul este un fan înfocat al Legiei și a rămas cu antipatie profundă pentru Rangers, încă de când juca la Celtic și se duela cu ei în derby-ul „Old firm”. Polonezul a fost surprins de camerele video în timp ce dădea tonul la portavoce pentru fanii înfocați ai Legiei Varșovia. Totuși, Eddie Howe nu a fost încântat de ce a făcut jucătorul său.

„Nu știu ce s-a întâmplat, voi avea o discuție cu Artur astăzi. Am văzut imaginile, el este, dar nu pot să comentez mai mult despre ce a făcut” , a mai spus tehnicianul englez. Artur Boruc a fost jucătorul Legiei Varșoviei între anii 1999 și 2005.

Nu a putut să o ajute pe Legia

Din păcate pentru polonez, nu și-a putut ajuta echipa favorită să se califice. Formația antrenată de Steven Gerrard a marcat golul calificării în minutul 91 prin columbianul Alfredo Morellos și a intrat în grupele Europa League. Totuși, a oferit imaginile serii în cupele europene și a întărit legătura dintre el și fanii Legiei Varșovia.

În 2005, Artur a fost transferat de Celtic Glasgow, formație pentru care a jucat timp de 5 sezoane și cu care a cucerit multe trofee. În 2010, a fost transferat de Fiorentina și a fost coechipier cu Adrian Mutu.

  • 1.000.000 de euro este cota de piață a lui Artur Boruc, conform transfermarkt.com