Clauza din contract care-l blochează pe Artur Jorge în Liga 1

EXCLUSIV
Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
30/03/2018, 11:57
Clauza din contract care-l blochează pe Artur Jorge în Liga 1

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fundaşul central portughez a ajuns la FCSB în luna august a anului 2017, după ce oficialii echipei “roş-albastre” l-au împrumutat pentru un sezon de la SC Braga. Mai mult, steliştii au şi opţiunea de prelungire în schimbul sumei de 700.000 de euro, dar şansele ca aceştia să o activeze sunt mici. 

Artur Jorge a gafat încă din primul meci jucat pentru FCSB, atunci când a înscris în propria poartă în primul minut al meciului disputat de “roş-albaştrii” pe “Ilie Oană”, contra celor de la Juventus Bucureşti, scor 2-1. După acel meci, portughezul şi-a pierdut din şanse să mai evolueze în tricoul echipei pregătite de Nicolae Dică. 

De ce Artur Jorge nu poate fi trimis în Liga 3

În aproape opt luni petrecute la echipa finanţată de Gigi Becali, Artur Jorge a bifat 4 partidem dintre care 3 în Cupa României. Mai mult, FANATIK.RO a aflat motivul pentru care lusitanul în vârstă de  23 de ani nu poate fi trimis la echipa a doua a FCSB-ului. Fundaşul împrumutat de la SC Braga a cerut ca în contract să apară o clauză care să-l scape de Liga a 3-a. Conform înţelegerii dintre cele două părţi, Artur Jorge poate evolua doar la echipa din Liga 1 Betano.

Mai mulţi stelişti au fost la FCSB II

Astfel, Gigi Becali şi Nicolae Dică nu l-au putut trimite pe Artur Jorge să joace în Liga a 3-a pentru FCSB II, aşa cum au făcut-o cu jucători precum Ionuţ Larie, Andrei Vlad, Dennis Man, dar şi Cătălin Golofca, Vlad Achim şi Marian Pleaşcă, jucători care au plecat de la FCSB în pauza competiţională din iarnă.

Cotat de site-urile de specialitate la 500.000 de euro, Artur Jorge a fost cedat sub formă de împrumut la FCSB de către SC Braga, iar contractul cu echipa din Portugalia se va încheia în luna iunie a anului 2019. Pe parcursul carierei, fundaşul lusitan a mai evoluat pentru Braga B, Freamunde şi Vilaverdense. Înainte să ajungă sub comanda lui Nicolae Dică la FCSB, Artur Jorge a trecut şi pe la Mouscron, dar nu a fost păstrat de Mircea Rednic, fostul tehnician al echipei din Belgia.

336 de minute a jucat Artur Jorge pentru FCSB

Închide ×