Sport

Aruncat de Dinamo, dorit cu insistență de Gică Hagi. Ce alt „câine” ar putea ajunge împreună cu Torje la Farul. Exclusiv

Desire Azankpo, atacantul lui Dinamo, are șanse foarte mari să semneze cu Farul Constanța. El este dorit de Gheorghe Hagi, chiar dacă în Ștefan cel Mare a jucat doar două meciuri în acest sezon.
02.06.2022 | 19:18
Aruncat de Dinamo dorit cu insistenta de Gica Hagi Ce alt caine ar putea ajunge impreuna cu Torje la Farul Exclusiv
Desire Azankpo a marcat un gol la Dinamo, deși a jucat doar 71 de minute și a fost accidentat timp de 2 luni. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Desire Azankpo a stat mai mult accidentat la Dinamo. Dusan Uhrin nici măcar nu l-a păstrat în lot pentru meciurile de baraj cu Universitatea Cluj, deși jucătorul era apt, iar „alb-roșii” aveau mare nevoie de un atacant.

Desire Azankpo, mutare surpriză! Va rămâne în Liga 1 și ar putea juca la Farul Constanța!

FANATIK a aflat că atacantul din Benin vrea să continue în România și cel mai probabil va semna un contract cu Farul Constanța. Jucătorul mai are și alte oferte, deși la Dinamo a jucat foarte puțin.

ADVERTISEMENT

Astfel, Azankpo ar putea deveni cel de-al treilea jucător al lui Dinamo care ar semna cu „marinarii” în doar câteva luni, după Robert Moldoveanu și Gabriel Torje.

Din informațiile FANATIK, Gheorghe Hagi își pune mari speranțe în Azankpo, pe care îl consideră un atacant cu mare potențial și care poate face față fără probleme în Casa Pariurilor Liga 1.

ADVERTISEMENT

Dezire Azankpo, adus la Dinamo la recomandarea lui Florin Răducioiu. A fost convocat la națională deși a jucat doar 2 meciuri

Florin Răducioiu, team-managerul lui Dinamo, a fost cel care l-a adus pe Desire Azankpo lui Dinamo, așa cum s-a întâmplat și în cazul lui Balthazar Pierret, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

Desire Azankpo este împrumutat de către clubul francez Dunkerque la Dinamo până pe 30 iunie, iar jucătorul a fost convocat la naționala Beninului pentru meciurile cu Senegal (4 iunie) și Mozambic (8 iunie).

ADVERTISEMENT

Atacantul de 29 de ani a debutat la Dinamo în meciul din sezonul regulat cu FC Botoșani și s-a accidentat după doar 45 de minute. Azankpo a avut probleme serioase la nervul sciatic și a făcut tratament cu acupuntura în Franța, lipsind de pe teren mai bine de două luni.

A revenit în tricoul lui Dinamo la meciul cu Academica Clinceni, când a și marcat, deși a jucat doar în ultimele 26 de minute ale partidei.

ADVERTISEMENT

Balthazar Pierret a fost și el aproape de un transfer la Farul

Mihai Joița, impresarul mijlocașului francez de 21 de ani, a dezvăluit că Pierret a fost aproape să semneze cu Farul Constanța înainte să fie dorit de Daniel Oprița la CSA Steaua.

„Balthazar trebuia să meargă la Hagi! Am avut oferte de la Hagi cu mai mult timp înainte, dar nu am putut să îl scot de la club”, a dezvăluit acesta pentru FANATIK.

  • 350.000 de euro e cota lui Desire Azankpo conform Transfermarkt
ADVERTISEMENT