Fotbal intern

“Aruncătorul de pietre” Alexandru David, eșec total cu Diogo Salomao! Cu cât spunea că îl vinde și cât a costat-o pe Dinamo despărțirea

06.02.2019 | 18:10
Aruncatorul de pietre Alexandru David esec total cu Diogo Salomao Cu cat spunea ca il vinde si cat a costato pe Dinamo despartirea
ADVERTISEMENT

Președintele alb-roșilor a declarat că formația din Ștefan cel Mare nu se mulțumește cu 200.000 de euro pentru mijlocașul portughez, solicitând o sumă mai mare pentru golgheterul echipei. Alexandru David, eșec total cu Diogo Salomao, care a semnat cu Al Hazm!

Oficialul nu numai că nu a reușit să obțină bani pentru transferul portughezului, dar a și fost nevoit să îi achite acestuia două salarii în avans pentru ca lusitanul să accepte rezilierea contractului cu Dinamo! O adevărată “afacere”!

ADVERTISEMENT

Își ocupă timpul să atace foștii jucători ai “câinilor”

Președintele lui Dinamo încearcă de câteva luni să devină activ în apărarea intereselor clubului din Ștefan cel Mare. Omul de încredere al lui Ionuț Negoiță și-a atribuit, într-un interviu acordat GSP, funcția de “aruncător de pietre”.

Indiferent că aceste “pietre” zboară spre foști jucători ai lui Dinamo, ca Marica sau Lupu, sau către oameni care nu au legătură cu formația alb-roșie. “M-am hotărât în mod oficial să fiu aruncător de pietre către toți cei care de pe margine atacă Dinamo”, s-a lăudat Alexandru David.

ADVERTISEMENT

Preocupat din ce în ce mai mult de imaginea echipei pe care o reprezintă, David nu s-a mai concentrat, probabil, la fel de bine la celelalte activități. Un exemplu în acest sens este cazul lui Diogo Salomao, rezolvat într-un mod păgubos pentru Dinamo.

Alexandru David Dinamo
Alexandru David afirma că Dinamo vrea minimum 300 de mii de euro pentru Diogo Salomao dar s-a văzut obligat să plătească pentru a scăpa de portughez

Alexandru David, eșec total cu Diogo Salomao! Ce s-a întâmplat cu “prețul real e 300.000 de euro”?

La mijlocul lunii ianuarie, când Dinamo se afla în cantonament în Antalya, FANATIK anunța că oficialii alb-roșilor caută cu disperare un cumpărător pentru Diogo Salomao, prețul minim acceptat fiind 200.000 de euro. Imediat, Alexandru David a ieșit și a făcut o precizare foarte importantă legată de Salomao. Nu că acesta nu ar fi de vânzare, ci că Dinamo nu e deloc grăbită să își dea golgheterul și că vrea minimum 300.000 de euro în schimbul acestuia!

ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor informațiilor care apar prin presă, prețul real al lui Salomao este de 300.000 de euro. Chiar dacă a intrat în ultimele șase luni de contract, asta nu înseamnă că putem să acceptăm chiar orice ofertă pentru el. Să nu uităm că Diogo este golgeterul echipei!”, a spus președintele dinamovist la acea oră.

Ce a urmat? Timpul a trecut, Diogo Salomao nu a mai intrat deloc în planurile lui Mircea Rednic pentru că nu mai era cu gândul la Dinamo. Clubul nu doar că nu l-a vândut, ci i-a reziliat contractul! De la cei 300.000 de euro pe care îi anunța David ca preț minim, s-a ajuns ca formația lui Negoiță să scoată din conturi 20 de mii de euro, reprezentând plata în avans a două salarii, pentru a scăpa de Salomao!

ADVERTISEMENT

E drept, din informațiile FANATIK, Salomao a avut două oferte din Rusia (una era de la Amkar Perm) în urma cărora Dinamo ar fi primit ceva bănuți. Suma era sub cei 300.000 de euro visați de David, dar una care ar fi adus un plus în bancă. Problema a fost că Salomao nu era mulțumit de salariu și a jucat dur până la final, iar „aruncătorul de pietre” s-a transformat, fără voia lui, în “aruncătorul de bani”.

ADVERTISEMENT