Simona Halep

Aryna Sabalenka a dezvăluit cum a învins-o pe Simona Halep la Adelaide: ”Am încercat să nu îmi fie frică de punctele mari”

20.02.2020 | 08:34
Aryna Sabalenka a dezvaluit cum a invinso pe Simona Halep la Adelaide Am incercat sa nu imi fie frica de punctele mari
ADVERTISEMENT

Jucătoarea bielorusă de tenis Aryna Sabalenka a dezvăluit cum a reușit să o învingă pe Simona Halep la turneul de la Adelaide din acest an.

Aryna Sabalenka a dezvăluit cum a învins-o pe Simona Halep la Adelaide: ”Mi-am propus să lovesc cât de tare pot”

”Înainte de meci mi-am propus să lovesc cât de tare pot, pentru că ştiam că, în orice fel loveam, simțeam că nu e suficient de tare, pentru că ea lovea înapoi. În ultimul meci am încercat din nou asta, am încercat să fiu calmă pe teren”, a declarat bielorusa pentru Digi Sport.

ADVERTISEMENT

”Ea mi-a dat multe mingi înapoi, dar acesta e jocul ei. E o mare luptătoare, dar am încercat să joc punct cu punct, să stau în raliuri și să nu îmi fie frică de punctele mari”, a dezvăluit Aryna Sabalenka cum a reușit să o învingă pe Simona Halep la Adelaide.

Halep – Sabalenka se joacă la ora 18:30

În turul precedent de la WTA Dubai, Aryna Sabalenka a învins-o pe belgianca Elise Mertens, scor 6-4, 6-3: ”A fost un meci greu, ştiam că e jucătoare foarte bună, că va fi dificil. Am încercat să mă concentrez la fiecare punct şi să nu ma gândesc la nimic altceva”.

ADVERTISEMENT

Simona Halep o întâlnește pe Aryna Sabalenka în sferturile de finală ale turneului de la Dubai, iar organizatorii au stabilit că partida se va juca joi, pe terenul central, în jurul orei 18:30, ora României.

Halep are 2-1 la meciurile directe

Simona Halep s-a calificat în sferturi la Dubai după un meci maraton cu Ons Jabeur, decis în tiebreak-ul setului trei, după mai bine de două ore de tenis. Românca a trecut de sportiva din Tunisia, scor 1-6, 6-2, 7-6 (7).

ADVERTISEMENT

Halep și Sabalenka s-au mai întâlnit de trei ori în carieră, iar românca are 2-1 la meciurile directe. Primele două jocuri au fost câștigate de Halep în minimum de seturi, la Shenzhen și Cincinnati în 2018, iar Sabalenka s-a impus fără emoții în sferturile turneului de la Adelaide din acest an, cu 6-4, 6-2.

Românca a acuzat dureri la spate în meciul cu Jabeur

Simona Halep a prefațat confruntarea cu Aryna Sabalenka din sferturile turneului de la Dubai. Principala favorită a rememorat înfrângerea suferită în fața sportivei din Belarus la Adelaide, în ianuarie, dar este convinsă că nivelul tenisului pe care îl va practica joi va fi mai ridicat.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a acuzat dureri la spate la sfârșitul setului secund al meciului cu Ons Jabeur, când a solicitat și intervenția fizioterapeutului, dat, totuși, sportiva susține că nu este nimic grav și nu ar trebui să se resimtă în partida cu Sabalenka.

ADVERTISEMENT