Sport

Aryna Sabalenka și Paula Badosa, surprinse într-o ipostază incendiară la Indian Wells: „Vreau să clarific. Amândouă avem iubiți”. Foto

Aryna Sabalenka și Paula Badosa au fost protagonistele unei fotografii incendiare la Indian Wells. Cele două sportive se pregătesc împreună pentru turneul din SUA.
08.03.2023 | 10:08
Aryna Sabalenka și Paula Badosa, surprinse într-o ipostază incendiară la Indian Wells. Sursă foto: WTA.
ADVERTISEMENT

Aryna Sabalenka (2 WTA) și Paula Badosa (22 WTA), două dintre cele mai bune tenismene din circuit, au fost surprinse într-o ipostază incendiară la un antrenament în vederea pregătirii pentru turneul de la Indian Wells. Fotografia cu cele două sportive a scăpat pe rețelele de socializare, iar bielorusa și iberica s-au amuzat copios.

Aryna Sabalenka și Paula Badosa, ipostază incendiară la Indian Wells: „Avem iubiți!”

Aryna Sabalenka și Paula Badosa, rivale pe circuit, dar foarte bune prietene în afara terenului, au fost protagonistele imaginii de an în tenisul mondial. Unul dintre fotografii oficiali ai WTA a participat la antrenamentul celor două sportive pe hard-ul american și le-au surprins într-o ipostază „fierbinte”.

ADVERTISEMENT

Fotografia publicată pe rețelele de socializare s-a viralizat în timp record, iar reacțiile celor două tenismene au fost savuroase. „Ahahahahahahhahahahahhahaha. Asta e dragoste adevărată, Aryna”, a fost reacție Paulei Badosa, fiind prima care s-a amuzat pe seama fotografiei.

Ulterior, Aryna Sabalenka, campioană la Australian Open la începutul anului, a republicat postarea și s-a amuzat. „Doar ca să clarific…avem iubiți”, a fost reacția sportivei din Belarus.

ADVERTISEMENT

Aryna Sabalenka și Paula Badosa se pregătesc de Mastersul de la Indian Wells

Aryna Sabalenka, proaspătă câștigătoare la Australian Open, primul titlu de Mare Șlem din carieră, se pregătește pentru turneul de la Indian Wells, unde o va înfrunta în turul doi pe câștigătoarea partidei Evgeniya Rodina (427 WTA) – Alize Cornet (68 WTA).

Tenismena din Belarus este a doua favorită la câștigarea turneului, fiind calificată direct în turul secund. În sezonul precedent, Aryna Sabalenka a fost eliminată prematur din turneul de pe hard-ul american de către Jasmine Paolini, scor 6-2, 3-6, 3-6.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Paula Badosa are amintiri plăcute de la Indian Wells, mai ales în 2021, când a reușit să obțină trofeul. A fost primul titlu major obținut de jucătoarea din Spania. Anul trecut, Paula Badosa s-a oprit în semifinale după ce a pierdut meciul contra Mariei Sakkari, scor 2-6, 6-4, 1-6.

Irina Begu, pe partea de tablou a Arynei Sabalenka la Indian Wells

România a rămas doar cu două reprezentate la turneul de la Indian Wells. Gabriela Ruse s-a oprit în turul final al calificărilor pe tabloul principal după înfrângerea cu Cristina Bucșa. Astfel, Irina Begu (38 WTA) și Sorana Cîrstea (83 WTA) au rămas singurele tenismene care vor evolua pe tabloul principal al turneului din SUA.

ADVERTISEMENT

Irina Begu o va înfrunta în primul tur pe tânăra Linda Noskova (54 WTA) din Cehia. Sportiva din România se află pe partea de tablou a Arynei Sabalenka și o poate întâlni pe aceasta în faza sferturilor de finală dacă amândouă își vor câștiga meciurile.

De cealaltă parte, Sorana Cîrstea va juca în runda inaugurală împotriva lui Kimberly Birrell, tenismenă venită din calificări. Tenismena din România se află pe partea superioară de tablou, a liderului Iga Swiatek, și o va putea întâlni pe poloneză în sferturi.

ADVERTISEMENT