Fotbal international

As explică secretul lui Real Madrid: “Ei sunt vedetele aduse pe un preţ de nimic”

27.04.2018 | 16:41
As explică secretul lui Real Madrid:
Lucas Vasquez şi Marco Asensio au costat puţin, dar au rol important la Real Madrid
ADVERTISEMENT

Cotidianul As, unul dintre ziarele de casă ale echipei lui Florentino Perez, dezvăluie care este secretul reuşitelor lui Real Madrid. “Ei sunt vedetele aduse pe un preţ de nimic. Cu un minim de efort economic, de numai 5 milioane de euro, Zidane a găsit soluţia”. Cei doi elogiaţi sunt Marco Asensio şi Lucas Vasquez.

Ceea ce este perfect adevărat, pentru că transferul lui Marco Asensio de la Mallorca a costat 3,5 milioane euro, în timp ce revenirea lui Lucas Vasquez de la Espanyol a însemnat 1,5 milioane euro. O nimica toată pentru o superputere ca Real Madrid, iar beneficiile obţinute de pe urma evoluţiilor lor sunt uriaşe.

ADVERTISEMENT

As îi vede pe amândoi în lotul Spaniei pentru Mondial

De la 3,5 milioane valoarea lui Marco Asensio a urcat după 47 de meciuri jucate în tricoul lui Real la numai puţin de 75 de milioane şi cel puţin patru mari cluburi din Europa, dintre care trei sunt din Premier League, îl vor cu insistenţă. În cele 47 de meciuri Asensio a marcat 11 goluri şi a dat patru pase decisive. Lucas Vasquez a ajuns şi el să valoreze 50 de milioane. Are opt reuşite, dar este un adevărat om assist, pentru că din pasele sale s-au marcat 16 goluri.

“Fără să facă prea multă gălăgie în vestiar, pare că i-a luat locul în echipă lui Bale. A reuşit 8 goluri şi de două ori mai multe pase decisive (16). A fost decisiv în multe meciuri, printre care şi în returul cu Juventus, când a obţinut acel penalty controversat”. As consideră că ambii nu au cum să lipsească din lotul Spaniei pentru Mondial.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri