Fotbal international

AS Monaco – Club Brugge 0-4. Henry, umilit în Liga Campionilor! Video

06.11.2018 | 21:38
AS Monaco  Club Brugge 04 Henry umilit in Liga Campionilor Video

Thierry Henry a avut parte de o seară de coșmar în Liga Campionilor. Echipa sa a pierdut cu 0-4 meciul jucat pe teren propriu împotriva lui Club Brugge și, cel mai probabil, nu va prinde nici locul de Euroa LeagueVezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Coșmarul francezilor a început încă din minutul 13, când Vanaken a deschis scorul. Același jucător a dus scorul la 2-0 patru minute mai târziu, în timp ce Wesley a marcat pentru 3-0 în minutul 24. Jocul s-a liniștit apoi, însă Vormer a ținut neapărat să marcheze și el în minutul 85 pentru a stabili scorul final: 4-0 pentru Club Brugge.

AS Monaco – Club Brugge 0-4 (Vanaken 13, 17 pen, Wesley 24, 85)

UPDATE. Echipele de start

Echipe de start Monaco - Club Brugge
Echipe de start Monaco – Club Brugge

AS MONACO – FC BRUGGES LIVE STREAM ONLINE TV LIGA CAMPIONILOR. Thierry Henry este la a doua partidă în Liga Campionilor ca antrenor al lui AS Monaco. Prima a fost chiar meciul tur dintre cele două echipe. La Brugge, meciul s-a terminat egal, 1-1. AS Monaco a condus cu 1-0 prin reuşita lui Moussa Sylla. Gazdele au reuşit egalarea prin brazilianul Wesley, un atacant care s-a aflat în vizorul FCSB-ului pe vremea când acesta juca la Trencin. Dealtfel în sezonul 2015-2016, brazilianul a marcat o dublă împotriva celor de la FCSB, dar echipa noastră s-a calificat mai departe.

AS MONACO – FC BRUGGES LIVE STREAM ONLINE TV LIGA CAMPIONILOR. Revine Falcao

AS Monaco va putea conta în partida cu Club Brugge şi pe serviciile unui om foarte important. Radamel Falcao este refăcut şi va putea fi folosit de Thierry Henry împotriva belgienilor. Columbianul de 32 de ani este principalul marcator al lui AS Monaco. Campioana Franţei din urmă cu 2 ani are însă un început de sezon dezamăgitor. În ultima partidă de campionat Thierry Henry a părăsit terenul învins, Reims – AS Monaco 1-0.

Thierry Henry îngrijorat de începutul slab de sezon al echipei sale AS Monaco

Şi în Liga Campionilor, AS Monaco a început slab. În cele 3 partide de până acum, echipa franceză a reuşit un singur punct în grupa A. A fost chiar egalul 1-1 reuşit pe terenul lui Club Brugge. În clasament AS Monaco este pe locul 3. Chiar dacă au un golaveraj mai slab 2-6, faţă de 2-5, cât au belgienii, francezii sunt în faţă, departajarea făcându-se la golurile marcate în deplasare.

  • 1 punct are AS Monaco după 3 etape în grupa A din Liga Campionilor