Ar putea fi bomba iernii. Un jucător de sub comanda lui Dan Petrescu, aproape de AS Roma!

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal intern
10/01/2018, 12:32
Ar putea fi bomba iernii. Un jucător de sub comanda lui Dan Petrescu, aproape de AS Roma!

Fundaşul brazilian Bruno Peres s-ar putea despărţi de Roma în acest mercato. Are oferte concrete de la Benfica şi din Premier League, de la nou promovata Brighton. Plecarea sud-americanului ar deschide o uşă nesperată pentru transferul vieţii unui tânăr jucător român, format la Academia lui Gică Hagi şi care are doar 20 de ani, dar evoluează ca titular la CFR Cluj.

Este vorba de fundaşul dreapta Cristi Manea, fotbalist vândut de Gică Hagi la Apollon Limassol, dar care a trăit şi o experienţă nu tocmai plăcută în campionatul Belgiei, la Mouscron, unde a lucrat, o perioadă, cu Mircea Rednic. Jucătorul aparţine în continuare grupării cipriote, de unde a fost împrumutat până în vară de CFR Cluj, unde a devenit repede titularul lui Dan Petrescu pe banda dreaptă.

Cristi Manea nu este singurul român din istoria Romei

Informaţia a fost difuzată de cunoscutul jurnalist italian de mercato Gianluca di Marzio, care însă scrie că o perioadă Manea s-ar fi aflat şi în curtea lui Chelsea, acolo unde Hagi a declarat că a efectuat transferul, negat însă de oficialii clubului patronat de Roman Abramovich. Manea nu a jucat constant decât în Liga 1, atât timp cât a evoluat la Viitorul, iar acum la CFR Cluj.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Dacă s-ar realiza operaţiunea, Manea nu ar fi primul jucător român care ar îmbrăca tricoul Romei. Cel mai cunoscut a fost Cristi Chivu, iar din lotul actual încă mai face parte veteranul Bogdan Lobonţ. Tot pe la Roma au mai trecut Adrian Stoian, în prezent la Crotone, Adrian Pit, portarul Alexandru Pena şi Mihai Bălaşa, şi el format de Hagi la Academie.

Închide ×