Fotbal international

AS Roma – AC Milan 1-1 în Serie A. Piatek a marcat primul gol în campionat pentru milanezi

03.02.2019 | 21:16
AS Roma  AC Milan 11 in Serie A Piatek a marcat primul gol in campionat pentru milanezi

AS Roma – AC Milan 1-1 s-a jucat în etapa a 22-a din Serie A. Krzysztof Piatek a marcat primul său gol în campionat în tricoul milanezilor.  Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Min. 46 / GOOOOL AS Roma! Zaniolo a egalat cu şansă.

Min. 26 / GOOOOOOL AC Milan! Piatek a deviat mingea în poarta romanilor.

UPDATE, ora 21:30 / A început meciul AS Roma – AC Milan.


UPDATE, ora 21:00 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul AS Roma – AC Milan.


În clasamentul Serie A mai bine stau oaspeții, care ocupă locul 4, ultimul de Champions League, cu 35 de puncte, însă cu o victorie în acest meci romanii îi pot depăși pe rossonerii lui Gennaro Gattuso, pentru că sunt doar un punct în urma acestora. Problema gazdelor este să își poată reveni psihic după șocul dezastrului din Cupă, care i-a pornit serios pe tifosi împotriva lor.

AS Roma – AC Milan Live Stream Online pe Digi Sport și Telekom Sport

Meciul AS Roma – AC Milan are loc duminică, 3 februarie, de la ora 21:30 pe Stadio Olimpico, în etapa cu numărul 22 din Serie A. Acest joc va putea fi vizionat de telespectatorii români fie pe canalul Digi Sport 3, fie pe Telekom Sport. Cine nu poate vedea meciul pe micul ecran poate apela la site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări ce se întâmplă pe Olimpico în format LIVE VIDEO.

Vezi meciul din Serie A LIVE VIDEO pe FANATIK.RO

Antrenorul Eusebio di Francesco este cu sabia deasupra capului. Un alt eșec în acest meci îi poate fi fatal. El nu se va putea baza pe aportul a nu mai puțin de șase jucători: Nzonzi și Cristante sunt suspendați, Mirante, Under, Perotti și Juan Jesus sunt indisponibili pe durata scurtă, de câteva zile, dar nu pot juca în acest meci. Nici Gattuso nu e scutit de probleme. Bonaventura a încheiat deja sezonul cu o accidentare gravă, iar Caldara, Biglia, Zapata și rezerva de portar Reina au accidentări până în maxim două săptămâni termen de recuperare. Cotele pentru acest meci sunt: 2,15 victorie Roma, 3,35 egal și 3,65 succes Milan.

AS Roma - AC Milan. Meciul vine într-un moment freu pentru Roma, după umilința din Cupă, de la Florența
AS Roma – AC Milan. Meciul vine într-un moment freu pentru Roma, după umilința din Cupă, de la Florența