Primele reacţii după şocul de la Roma! “Căderea imperiului Barça”

umilinţă istorică!
Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
11/04/2018, 00:06
Primele reacţii după şocul de la Roma! “Căderea imperiului Barça” GALERIE FOTO

AS Roma a eliminat-o pe Barcelona din Liga Campionilor, după ce italienii au învins în manşa retur, scor 3-0. Presa din Spania a fost şocată de rezultatul de pe “Olimpico”, în condiţiile în care catalanii câştigaseră manşa tur, scor 4-1. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Mundo Deportico, ziarul de casă al celor de la Barcelona, a titrat “Barça, bătură şi eliminată”. Site-ul ziarului Sport, apropiat de clubul catalan, a adăugat puţină ironie după eliminarea jucătorilor antrenaţi de Ernesto Valverde folosind titlul “Barcelona, demolată la Roma”.

Ce a scris presa din Madrid după AS Roma – Barcelona 3-0

Ziarele din Madrid, favorabile lui Atletico Madrid şi Real Madrid, au notat imediat eşecul de răsunet al catalanilor. “Înfrângere istorică pentru Barcelona, a fost titlul de pe site-ul celor de la AS. “Căderea imperiului Barça”, au notat jurnaliştii de la Marca.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×