ADVERTISEMENT
Fotbal international

O legendă şi-a anunţat plecarea! “Este posibil să fie ultimul meci în Ligă în tricoul Barcelonei”

AS Roma - Barcelona 3-0 s-a jucat în manşa retur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Unul dintre starurile catalanilor a anunţat că partida din Italia ar putea să fie ultima în tricoul blaugrana în cea mai importantă competiţie europeană.
Autori: Ionut Neamţu, Razvan Nicolae | 11.04.2018 | 01:09
O legendă şi-a anunţat plecarea!

Barcelona a fost eliminată de AS Roma, după ce italienii au învins în manşa retur, scor 3-0, şi s-au calificat în semifinale datorită golului marcat pe “Camp Nou”. La finalul meciului de pe “Olimpico”, Andres Iniesta a anunţat că ar putea să plece de formaţia catalană.

ADVERTISEMENT

“Este posibil ca acest meci să fie ultimul pentru mine în tricoul Barcelonei în Liga Campionilor. Este o decepţie imensă pentru mine ce s-a întâmplat în seara asta”, a anunţat Andres Iniesta. Internaţionalul spaniol are deja o ofertă din China, unde ar putea ajunge din vară.

Speranţe risipite după AS Roma – Barcelona 3-0

“Nu ne aşteptam la aşa ceva. Apar multe erori când faci lucrurile greşit, aşa este în Liga Campionilor. Ei au ştiut foarte bine unde să ne atace. În a doua repriză am intrat în meci, dar nu a fost îndeajuns. Am avut multe speranţe în acest sezon. Am ieşit din competiţie cu o durere mare”, a mai comentat Iniesta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!