ADVERTISEMENT
Cele mai citite

“Sunt principalul vinovat!”. Motivul pentru care Barça e out din Ligă!

AS Roma - Barcelona 3-0 s-a jucat în manşa retur a sferturilor de finală din Liga Campionilor. Ernesto Valverde a explicat cauzele eşecului.
Autor: Razvan Nicolae | 11.04.2018 | 00:31

Barcelona a fost eliminată surprizător din Liga Campionilor, după ce catalanii au fost învinşi de AS Roma, în Italia, scor 0-3. Ernesto Valverde a vorbit la finalul meciului, la conferinţa de presă, şi şi-a asumat eşecul de pe “Olimpico”.

ADVERTISEMENT

“Ne pare rău pentru ceea ce s-a întâmplat, nu am jucat la fel de bine ca altădată. Nu am putut să combinăm în ofensivă, ei au fost mult mai tari, iar în prima jumătate de oră nu am reuşit nimic. Nu am ce să le reproşez jucătorilor. Sunt principalul responsabil pentru ceea ce s-a întâmplat în seara asta. Ştiam că va fi foarte dificil să câştigăm trofeul. O înfrângere ca asta e greu de digerat.

“Zile grele” după AS Roma – Barcelona 3-0

Nu am fost capabili să ne facem jocul. Antrenorul este principalul vinovat pentru primul “11”, schimbări, tactică. AS Roma nu m-a surprins. Am venit să câştigăm acest meci. Urmează câteva zile grele pentru noi. Aşa este fotbalul, fanii noştri au primit o lovitură grea în seara şi îmi pare rău pentru ei”, a declarat Ernesto Valverde la finalul meciului.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!