Ce-o fi mâncat? A greşit pronosticul la Roma-Barca şi s-a îmbogăţit!

Sorin Dumitrescu    Silviu Ghering   
în Stiri sportive
11/04/2018, 14:54
Ce-o fi mâncat? A greşit pronosticul la Roma-Barca şi s-a îmbogăţit! GALERIE FOTO

Şi pentru pariori eşecul Barcelonei pe Olimpico a însemnat o lovitură importantă, pentru că au fost destui cei care au mers şi la retur pe mâna lui Messi şi a coechipierilor acestuia, deşi câştigaseră în tur la un scor aparent liniştititor, 4-1. Aşa ar fi trebuit să fie şi pentru un parior din Jamaica, dar zeiţa Fortuna avea să-i zâmbească cu toată faţa şi să-l îmbogăţească peste noapte. VEZI ÎN GALERIA FOTO BILETUL CÂŞTIGĂTOR

Respectivul a jucat pe o sumă considerabilă, raportată la venitul locuitorilor din această ţară din zona caraibiană, nu mai puţin de 1000 de dolari, pe un bilet care a cuprins cinci evenimente, dintre care trei erau meciuri din Championship, a doua ligă din Anglia şi unul din League One, eşalonul al treilea.

A avut patru meciuri din ligile inferioare din Anglia

În opţiunile sau au intrat victorii pentru Hull a Burton, QPR acasă cu Sheffield Wednesday şi Bristol City acasă cu Birmingham şi respectiv Blackpool cu Northampton pe teren propriu. Al cincilea eveniment a fost meciul de pe Olimpico. La care, deşi ştia rezultatul din tur, a vrut să mizeze pe o a doua victorie a catalanilor.

Abia după ce trecuseră minute bune de la ieşirea din agenţie a observat că la meciul Roma – Barcelona îi apărea o cotă imensă, de 4,75, care nu putea corespunde pronosticului 2. A revenit în agenţie, pentru a anula biletul, dar era prea târziu. Pe bilet i se trecuse victoria Romei. Iniţial a vrut să arunce biletul, dar s-a decis să îl păstreze. Şi bine a făcut. Roma a spulberat Barca iar norocosul s-a trezit cu o avere de 52.623 de dolari!

Închide ×