Fotbal international

Video şi foto. Nebunie în vestiarul Romei! Lobonţ şi Totti, în hora calificării

Vezi nebunia declanşată în vestiarul echipei lui Di Francesco după AS Roma - FC Barcelona 3-0 şi noaptea albă a suporterilor făcută în Piata Poporului.
11.04.2018 | 11:19
Video si foto Nebunie in vestiarul Romei Lobont si Totti in hora calificarii

Înaintea returului de pe Olimpico dintre AS Roma şi FC Barcelona nici un suporter al giallorossilor nici măcar nu încerca să se gândească la posibilitatea ca favoriţii lor să se califice în semifinalele Champions League, după ce prima manşă a sferturilor fusese pierdută cu 4-1. În cel mai optimist scenariu intra o victorie de palmares, care să însemne o ieşire onorabilă în faza sferturilor.

Nici jucătorii lui Eusebio di Francesco nu se gândeau decât să facă un meci bun şi să obţină un rezultat decent, care să anuleze din severitatea eşecului din partida tur. Roma venea şi după un neaşteptat pas fals făcut chiar pe Olimpico în ultima etapă de campionat, 0-2 cu Fiorentina, rezultat care complică lucrurile în cursa pentru locurile 3-4, care duc în Champions League, mai ales că următorul meci din Serie A este eternul derby cu vecinii de la Lazio.

AS Roma – FC Barcelona 3-0. Nimeni nu a crezut înainte în minune

Aşa încât ceea ce s-a petrecut în cele 90 de minute de neuitat pentru istoria Romei marţi seară, în faţa a 70.000 de oameni, a provocat un entuziasm dincolo de orice limite. Pentru că a fost o calificare absolut necontată, care a generat o adevărată istierie în locul de întâlnire al fanilor giallorossi, în Piaţa Poporului, Cetatea Eternă trăind cea mai frumoasă noapte albă de foarte mulţi ani încoace. Imaginile din GALERIA FOTO sunt extrem de grăitoare în acest sens.

Şi vestiarul Romei a fost zguduit după meci de bucuria fără margini a jucătorilor. Dzeko şi coechipierii săi au dat frâu liber unui entuziasm de nedescris. A fost o imensă bucurie, la care au participat şi legendarul Francesco Totti şi responsabilul cu buna dispoziţie în lot, românul Bogdan Lobonţ, care la 40 de ani figurează încă jucător activ, fiind trecut pe lista de portari, dar fără a fi jucat. Însă showul total a aparţinut patronului clubului, miliardarul american de origine italiană, James Pallotta. Care după baia de mulţime din Piaţa Poporului a făcut o baie adevărată, aruncându-se îmbrăcat în Fontana di Trevi!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi