Fotbal international

AS Roma – FC Porto 2-1. Video cu rezumatul: 2 goluri Zaniolo, 2 bare Dzeko! Dar calificarea se decide în Portugalia

12.02.2019 | 23:58
AS Roma  FC Porto 21 Video cu rezumatul 2 goluri Zaniolo 2 bare Dzeko Dar calificarea se decide in Portugalia

Partida AS Roma – FC Porto s-a jucat marți, 12 februarie, în cadrul primei manșe a optimilor de finală din Champions League. Meciul a venit într-un moment destul de tensionat la Roma, unde mulți suporteri, deși echipa a bătut în ultima etapă, la Verona, pe Chievo, cu 3-0, cer capul antrenorului Eusebio Di Francesco, neputând uita de incredibilul eșec din Cupa Italiei, de la Florența: 1-7.Romanii însă au învins cu 2-1 prin dubla puştiului de 19 ani Zaniolo. Totuşi, golul lui Lopez menţine suspansul calificării şi în returul de la Porto.

VIDEO CU REZUMATUL!

GOL Adrian şi Porto revine în meci şi în calculele calificării!

GOL Zaniolo după o a doua bară a lui Dzeko!

GOL Zaniolo! Roma conduce cu 1-0 după o serie de ratări uriaşe

Statistica primei reprize

Bară Dzeko!

Recordurile lui Casillas!

UPDATE. Echipele de start

Roma - Porto. Echipele de start
Roma – Porto. Echipele de start

AS Roma are o bătălie dură pentru a prinde și viitoarea ediție un loc de Champions League. AC Milan, Atalanta și Lazio se află în cursă cu echipa lui Di Francesco și nu va fi deloc ușor să încheie sezonul pe locul 4, singurul pentru care este mare înghesuială. FC Portoe lider în campionatul lusitan, însă ultimele două deplasări au însemnat tot atâtea remize, la Guimaraes și, mai ales, la Moreirense, o echipă modestă valoric.

AS Roma – FC Porto Live Stream Online pe Digi Sport, Telekom Sport și Look Sport

Meciul AS Roma – FC Porto are loc marți, 12 februarie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico din capitala Italiei și contează pentru prima manșă a optimilor de finală din Champions League. Și acest joc va putea fi vizionat în România pe trei canale diferite: Digi Sport 2, Telekom Sport 2 și Look Sport. Cine nu are posibilitatea de a vedea partida la televizor poate intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări întâlnirea în format LIVE VIDEO.

Champions League se vede Live Video pe FANATIK.RO

Cele două echipe s-au mai întâlnit în 2016 tot în Champions League. Atunci dragonii din Porto au cucerit Olimpico, bătând Roma în Italia cu un sec 3-0 și făcând 1-1 acasă. Cele două echipe nu vor putea trimite pe teren cele mai bune distribuții: gazdele nu pot conta pe portarul titular, suedezul Olsen, pe Perotti și Under, oameni importanți în atac, dar în dubiu mare este și cel mai bun fundaș, grecul Manolas, cu o accidentare la inghinali. La Porto sunt out puternicul atacant Aboubakar, Corona și un alt jucător important, Marega. La casele de pariuri se merge totuși pe victoria Romei, cotă 2,10, față de cea a lui Porto, 3,80, egalul având 3,40.

AS Roma - FC Porto. Italienii și-au pierdut nervii la acel 0-3 și s-au ales și cu două eliminări, la De Rossi și Emerson
AS Roma – FC Porto. Italienii și-au pierdut nervii la acel 0-3 și s-au ales și cu două eliminări, la De Rossi și Emerson