Fotbal international

Portarul Romei, dorit de două mari forţe din Premier League şi Primera Division

Portarul Romei este disputat de două mai cluburi din Premier League şi Primera Division. Cât vor trebui să plătească echipele care îl vor pe Alisson.
Autori: Ionut Neamţu, Sorin Dumitrescu | 16.03.2018 | 15:59
Portarul Romei, dorit de două mari forţe din Premier League şi Primera Division

După ce a stat mai bine de un sezon pe banca Romei, fiind a doua opţiune după polonezul Szczesny, brazilianul Alisson a demonstrat în acest sezon că este un superportar. Paradele sale au făcut repede din el un jucător de echipă naţională şi l-au adus în topul primilor zece jucători pe postul său în Europa.

Mulţumită de prestaţiile sale, conducerea Romei intenţionează să renegocieze contractul brazilianului, aducându-l la un salariu anual de 4 milioane euro. În plus, i se va adăuga în contract şi o clauză de eliberare în valoare de 90 de milioane euro.

AS Roma, deschisă să-şi vândă vedetele la un preţ mare

Chiar şi la această sumă ridicată există două cluburi care sunt extrem de interesate de serviciile lui Alisson începând din vară. Este vorba de Real Madrid şi Liverpool, ambele urmând ca la vară să se despartă de costaricanul Keylor Navas, respectiv belgianul Mignolet.

Real şi-a îndreptat brusc atenţia spre Alisson, pentru că în plan erau două nume mari din Premier League, David de Gea şi Thibaut Courtois, dar în acest moment în pole position a ajuns brazilianul Romei. Jurgen Klopp îl vrea tot ca titular pe Anfield Road. Şi cum Roma, cu excepţia legendei Francesco Totti, a fost mereu genul de club dispus să îşi vândă vedetele pe un preţ mare, nu e deloc exclus să îi facă noul contract şi apoi să îl vândă pe Alisson.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!