Fotbal intern

AS Roma, gest superb pentru Lobonţ! Pe cine au trimis italienii la meciul de retragere

05.06.2018 | 08:58
Bogdan Lobonţ la antrenamentul oficial susţinut de echipa naţională a României înaintea amicalului cu Finlanda.

AS Roma a făcut un gest superb pentru Bogdan Lobonţ, după ce portarul în vârstă de 40 de ani a anunţat că se va retrage din activitatea de fotbalist la meciul amical pe care naţionala României îl va disputa împotriva Finlandei, azi, ora 20.30, pe “Ilie Oană”.

Oficialii din Serie A l-au trimis pe Federico Balzaretti la Ploieşti pentru a asista la meciul de retragere a lui Bogdan Lobonţ, iar fostul fundaş italian care va asista la partida de verificare cu Finlanda i-ar putea înmâna şi o decoraţie goalkeeperului român, anunţă telekomsport.

AS Roma îl vrea pe Bogdan Lobonţ la club

Bogdan Lobonţ este considerat de AS Roma unul dintre cei mai reprezentativi jucători, iar după retragerea din activitatea de fotbalist, românul va primi, cel mai probabil, un post de antrenor cu portarii la AS Roma, deşi e dorit şi de Cosmin Contra la naţionala României. 

Bogdan Lobonţ la conferinţa de presă susţinută pentru a-şi anunţa retragerea.
Bogdan Lobonţ la conferinţa de presă susţinută pentru a-şi anunţa retragerea.

În vârstă de 40 de ani, Bogdan Lobonţ a ajuns la AS Roma în iulie 2010, iar contractul său cu formaţia din Serie A se încheie pe 30 iunie 2018. Pe parcursul carierei, portarul a mai evoluat pentru Corvinul Hunedoara, Rapid Bucureşti, AFC Ajax, Dinamo Bucureşti şi AS Roma.