Fotbal international

VIDEO. Napoli merge ceas. Insigne, omul de 3 puncte pe Olimpico

UPDATE, ora 23.45 / Napoli îşi continuă marşul triumfal în Serie A şi a câştigat a opta partidă din tot atâtea jucate. Sâmbătă, napoletanii, cu Vlad Chiricheş pe banca de rezerve, au...
15.10.2017 | 00:03
VIDEO Napoli merge ceas Insigne omul de 3 puncte pe Olimpico
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 23.45 / Napoli îşi continuă marşul triumfal în Serie A şi a câştigat a opta partidă din tot atâtea jucate. Sâmbătă, napoletanii, cu Vlad Chiricheş pe banca de rezerve, au obţinut un succes de excepţie pe Stadio Olimpico împotriva Romei, scor 1-0. Omul decisiv a fost Lorenzo Insigne, care a punctat în prima repriză. Trupa lui Maurizo Sarri îşi depune astfel candidatura la titlu şi are cinci puncte avans faţă de Inter Milano, Lazio şi Juventus.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

AS Roma – Napoli LIVE STREAM Serie A. Forţă sau viteză?

AS Roma – Napoli este unul dintre derby-urile etapei cu numărul opt în Serie A, gazdele încercând, de la ora 21:45, să oprească seria de victorii impresionante din startul sezonului pentru echipa lui Maurizio Sarri. Fotbaliştii liderului din Serie A s-au deplasat pentru meciul din capitală cu trenul, fiind aşteptaţi de câtiva suporteri pentru autografe. VEZI IMAGINILE FOTO SUS ÎN GALERIA FOTO.

Jucătorii celor două formaţii au revenit după pauza internaţională, iar oaspeţii caută al optulea succes consecutiv în acest sezon în încercarea de rămâne cu un parcurs impecabil în Serie A. Gazdele vin cu un moral excelent înaintea partidei din această seară, după AC Milan – AS Roma 0-2, meci disputat sâptămâna trecută. Gaillorossi au suferit deja o înfrângere pe teren propriu, 3-1 împotriva lui Inter Milano, la finalul lunii august, iar un nou insucces ar putea aduce multe discuţii în tabăra lui Di Francesco.

ADVERTISEMENT

AS Roma – Napoli LIVE STREAM Serie A. Napoli a surprins multe echipe în ultimul sezon prin rapiditatea tridentului Callejon, Mertens, Insigne, fotbalişti care cu o viteză de recţie ieşită din comun. Cel mai probabil Eusebio va încerca să contraatace prin forţa unor jucători precum Daniele de Rossi, Radja Nainggolan sau Edin Dzeko, cu toţii find anunţati titulari înainte mareului derby din această seară.

AS Roma – Napoli LIVE STREAM Serie A. Liderul din Serie A are cel mai bun atac înaintea meciului cu AS Roma, trupă care a încasat doar patru goluri în această ediţie de campionat, fiind a doua cea mai bună apărare, după Inter Milano. Gazdele nu se vor putea baza însă în partida de pe Olimpico pe fotbalişti precum Stephan El Shaarawy,  Patrick Schick sau Gregoire Defrel, în timp ce Napoli nu îk are nici în acest meci pe Arkadiusz Milik, accidentat grav la ligamente.

ADVERTISEMENT