Fotbal intern

AS Roma, ofertă uriaşă pentru Dennis Man! Anunţul făcut de italieni

06.08.2018 | 09:38
AS Roma oferta uriasa pentru Dennis Man Anuntul facut de italieni

AS Roma a făcut o ofertă uriaşă pentru Dennis Man, unul dintre cei mai buni jucători din lotul pregătit de Nicolae Dică, dar Gigi Becali nu vrea să renunţe la serviciile jucătorului care are în contract o clauză de reziliere în valoare de 100.000.000 de euro şi care încasează la FCSB un salariu lunar de 15.000 de euro.

Conform italienilor de la asromalive.it, Monchi, directorul sportiv al formaţiei AS Roma, îl urmăreşte pe Dennis Man şi a pregătit o super ofertă pentru internaţionalul român în vârstă de 19 ani. “Monchi îl urmăreşte pe Man”, notează jurnaliştii de la asromalive.it. Mai mult, oficialul grupării din Serie A va sta cu ochii pe Dennis Man şi la următoarele meciuri pe care FCSB le va disputa în Europa League, iar apoi să facă pasul final pentru achiziţionarea fotbalistului cotat de site-urile de specialitate la 2,2 milioane de euro.

AS Roma, ofertă uriaşă pentru Dennis Man

Dennis Man se află şi în vizorul lui Anderlecht, echipă la care au ajuns în trecut Alexandru Chipciu şi Nicolae Stanciu. Doi reprezentanţi ai clubului din Belgia au participat la meciul FCSB – Dinamo Bucureşti, scor 3-3, pentru a-l monitoriza pe fotbalistul în vârstă de 19 ani. Patronul vicecampioanei României a recunoscut că există interes pentru Dennis Man, dar nu este dispus să renunţe la serviciile lui în scurt timp.

“Sunt tatonări momentam. De un transfer al lui Dennis Man putem să vorbim abia peste doi ani. A jucat bine aseară. Nu avem ce să discutăn acum. Declaraţiile mele fac parte dintr-o strategie, toate meciurile echipei sunt monitorizate”, a spus Gigi Becali la finalul meciului FCSB – CSM Poli Iaşi, scor 4-0.

Gigi Beali a cerut 25.000.000 de euro

Dennis Man a fost urmărit de Anderlecht la meciul dintre FCSB şi Dinamo, iar tânărul jucător a avut o prestaţie consistentă, oferind şi o pasă de gol. Pe lângă faptul că patronul echipei, Gigi Becali,  le-a cerut suma de 25.000.000 de euro pentru Man, cei de la Anderlecht au mai primit o veste proastă! Şi AS Roma îl vrea pe jucătorul pe care îl monitorizează de mai multe luni. La meciul cu Rudar Velenje, din Europa League, şi-au trimis scouterii să-l urmărească la treabă, dar jucătorul a fost ţinut pe bancă timp de 90 de minute”, au scris cei de la  Voetbalnieuws.

Dennis Man în meciul FCSB - Dinamo 3-3
Dennis Man la pământ după FCSB – Dinamo 3-3

Gigi Beali l-a cumpărat cu 400.000 de euro

Cotat de site-urile de specialitate la 2.200.000 de euro, Dennis Man a ajuns la FCSB în septembrie 2016 şi are un contract valabil până pe 30 iunie 2022. Pentru vicecampioana României, atacantul în vârstă de 19 ani a jucat în 59 de meciuri, a înscris 14 goluri şi a oferit 10 pase decisive. A mai evoluat pe parcursul carierei la UTA Arad, unde a bifat 30 de partide, 12 goluri şi 4 pase decisive. Gigi Becali l-a cumpărat de la gruparea din Arad cu suma de 400.000 de euro.

“Avea clauză de 70 de milioane de euro, acum i-am crescut-o la 100 de milioane, avea salariu de 3.000, acum are 13-15.000 de euro. Eu nu îl dau pe 15 milioane pe Man. Ce, sunt idiot? Păi pe cine iau în schimb? Nu mai găsescă altul ca el să iau din România. Man şi Coman peste 3 ani o să valoreze foarte mult”, preciza patronul FCSB în primăvară.