Pierdere uriaşă pentru AS Roma înaintea turului cu Barça! “Este ceva serios”

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
31/03/2018, 19:11
Pierdere uriaşă pentru AS Roma înaintea turului cu Barça! “Este ceva serios”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

AS Roma se gândeşte la manşa tur cu Barcelona, din sferturile de finală din Liga Campionilor. Romanii au remizat cu Bologna, scor 1-1, în campionat, însă echipa antrenată de Eusebio Di Francesco a primit o lovitură grea înainte de duelul cu liderul din La Liga. Radja Nainggolan s-a accidentat în minutul 16 al meciului şi, cel mai probabil, va absenta în meciul cu Barça.

Trebuie să vorbim cu staff-ul medical, dar după modul în care a ieşit pe teren lucrurile nu arată deloc bine. Vă pot spune din experienţa pe care o am că asemenea probleme musculare nu se rezolvă aşa de repede deşi el este “Ninja” şi ar putea să ne surprindă. A încercat de trei ori să alerge şi să vadă dacă se poate mişca, dar în cele din urmă a renunţat. Dacă a făcut el asta înseamnă că accidentarea este una serioasă”, a declarat Eusebio Di Francesco la finalul meciului.

AS Roma, coşmar pe “Camp Nou” în 2015

Barcelona – AS Roma se va juca miercuri, de la ora 21:45, în manşa tur a optimilor de finală din Liga Campionilor. La ultima vizită pe “Camp Nou”, italienii au fost umiliţi de catalani, scor 6-1, în sezonul 2015-16 al Ligii Campionilor.

Închide ×