Fotbal international

AS Roma – Real Madrid 0-2 în Liga Campionilor. ”Galacticii” termină pe locul 1. Video

27.11.2018 | 18:17
AS Roma  Real Madrid 02 in Liga Campionilor Galacticii termina pe locul 1 Video

Meciul AS Roma – Real Madrid, din etapa a 5-a din Grupa G a Ligii Campionilor s-a încheiat cu victoria ”galacticilor”, care astfel vor termina pe prima poziție. Ambele formații erau calificate în optimi încă dinaintea începerii meciului. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

AS Roma – Real Madrid 0-2 (Bale 47, Vazquez 59)


UPDATE, ora 21:56 / Echipele de start


Cele două formaţii ocupă primele locuri în Grupa G, la egalitate de puncte, însă avantajul în acest moment este de partea lui Real Madrid. Spaniolii au un golaveraj mai bun, +8, faţă de +6 cât are AS Roma. Madrilenii vin după o umilinţă grea în campionat, unde au fost învinşi de Eibar, scor 0-3. La meciul de pe “Olimpico”, Santiago Solari nu se va putea baza pe Casemiro, Navas, Odriozola şi Reguilon.

AS Roma – Real Madrid  Live ONLINE la TV pe Telekom Sport, Digi Sport 

AS Roma – Real Madrid se va disputa marţi, de la ora 22:00, şi va fi transmis în direct de Telekom Sport şi Digi Sport. Toate fazele importante şi golurile vor putea fi urmărite, începând cu ora 22:00, în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO. În tur, madrilenii s-au impus, scor 3-0, graţie golurilor marcate de Isco, Bale şi Mariano Diaz.

Liga Campionilor LIVE VIDEO şi STREAM pe FANATIK.RO

Italienii au pierdut ultimul meci înainte de confruntarea cu Real Madrid. AS Roma a fost învinsă în campionat de Udinese, scor 0-1, iar fanii formaţiei antrenate de Eusebio Di Francesco sunt nemulţumiţi de prestaţiile echipei, care ocupă locul şapte în Serie A. Pentru partida de marţi, antrenorul italian nu se va putea baza pe Daniele de Rossi şi Kostas Manolas, în timp ce prezenţa lui Javier Pastore este pusă sub semnul întrebării, argentinianul fiind încă nerefăcut.

AS Roma - Real Madrid se joacă în etapa a 5-a din Grupa G a Ligii Campionilor. În tur, madrilenii s-au impus, scor 3-0.
AS Roma – Real Madrid se joacă în etapa a 5-a din Grupa G a Ligii Campionilor. În tur, madrilenii s-au impus, scor 3-0.