Video. Gest incalificabil pe “Olimpico”! A aruncat un copil de mingi peste reclame

Razvan Nicolae   
in Fotbal international
14/03/2018, 09:23
Video. Gest incalificabil pe “Olimpico”! A aruncat un copil de mingi peste reclame

Şahtior Doneţk a ratat calificarea în sferturile de finală, după ce campioana Ucrainei a fost învinsă de AS Roma, scor 0-1. În timpul meciului de pe “Olimpico”, Facundo Ferreyra a avut o ieşire nesportivă la adresa unui copil de mingi.

În minutul 80 al meciului, atacantul de 27 de ani al lui Şahtior a împins un copil de mingi peste reclamele de pe margine terenului. Momentul a venit la scurt timp după ce Ivan Orodeţ a fost eliminat, însă Alberto Undiano Mallenco, arbitrul partidei, i-a arătat doar cartonaşul galben fotbalistului argentinian.

Ferreyra ar putea să fie suspendat după AS Roma – Şahtior 1-0

Conform presei din Italia, Ivan Orodeţ ar putea să primească o suspendare din partea UEFA pentru gestul comis. În sezonul 2012-13, Eden Hazard a fost eliminat după ce a lovit un copil de mingi în meciul Swansea – Chelsea 0-0.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×