Video. Dzeko o califică pe Roma! Vezi rezumatul

AS ROMA - ŞAHTIOR DONEŢK 1-0
Sorin Dumitrescu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/03/2018, 00:13
Video. Dzeko o califică pe Roma! Vezi rezumatul

UPDATE, ora 21:45 /   Start de meci în duelul dintre AS Roma şi Şahtior Doneţk! Italienii sunt obligaţi să câştige după înfrângerea din Ucraina. VEZI AICI MECIUL

UPDATE, ora 20:35 / Se ştiu echipele de star. Roma: Alisson – Florenzi, Manolas, Fazio, Kolarov – Nainggolan, De Rossi, Strootman – Under, Dzeko, Perotti. Şahtior: Pyatov – Butko, Ordets, Rakitskiy, Ismaily – Stepanenko, Fred – Marlos, Taison, Bernard – Ferreyra.  VEZI AICI MECIUL


UPDATE, ora 17:45 / Selecţionerul Ucrainei, Andrei Şevcenko, va fi prezent în această seară pe Stadio Olimpico: ”Şansele sunt egale. În prima repriză a meciului tur, Roma mi-a lăsat o impresie foarte bună. A fost compactă şi a închis toate spaţiile, dar Şahtior are jucători rapizi şi tehnici care pot găsispaţii între linii. Cred că Roma ştie cum să joace returul, dar Şahtior este în mare formă. Cred că va fi un meci pasionant”.


AS Roma – Sahtior Donetk LIVE STREAM Champions League. Roma încearcă accesul în sferturile de finală ale Champions League, o misiune care este grea, dar pe deplin posibilă, pentru că italienilor le este de ajuns un succes cu 1-0, după ce au pierdut prima manşă, la Harkov, cu 2-1.

AS Roma – Sahtior Donetk LIVE STREAM Champions League. Echipa lui Eusebio di Francesco se poate declara foarte mulţumită şi norocoasă pentru faptul că a fost doar 2-1 pentru fostul club al lui Mircea Lucescu, pentru că în ultimul minut ucrainenii au semnat una dintre ratările sezonului 2018 în lume, ratând, cu poarta goală, din 2 metri, un gol ca şi făcut!

AS Roma – Sahtior Donetk LIVE STREAM Champions League. Puţine probleme medicale

AS Roma – Sahtior Donetk LIVE STREAM Champions League. Deşi e favorită Roma va trebui să fie foarte atentă la contrele extrem de rapide ale jucătorilor echipaţi în mod tradiţional în portocaliu şi negru, care mai au în lot brazilieni de mare clasă, în frunte cu Fred, cel pentru care Manchester City a pregătit pentru la vară 45 de milioane euro.

AS Roma – Sahtior Donetk LIVE STREAM Champions League. În afara olandezului Rick Karsdorp, care mai are nevoie de minim două luni până să se refacă după o gravă accidentare Roma nu are absenţi. Şahtior îl are suspendat pentru dopaj pe croatul Dario Srna şi accidentat pe brazilianul Wellington.

Ştirea MOMENTULUI

Un stewart a fost călcat în picioare sub ochii lui Băluță! Românul, titular în Slavia Praga – Jablonec

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×