Fotbal international

AS Roma se luptă cu Werder Bremen și Zenit pentru semnătura lui Ionuț Nedelcearu. În ianuarie se decide viitorul acestuia

19.09.2019 | 18:08
AS Roma se lupta cu Werder Bremen si Zenit pentru semnatura lui Ionut Nedelcearu In ianuarie se decide viitorul acestuia

Ionuț Nedelcearu, unul dintre oamenii de bază ai naționalei U21 care a scris istorie la Campionatul European din Italia și San Marino, este la mare căutare în Europa. Presa italiană scrie că AS Roma duce un duel cu Werder Bremen și Zenit St. Petersburg pentru semnătura apărătorului român.

AS Roma, Werder Bremen și Zenit luptă pentru semnătura lui Ionuț Nedelcearu

Conform calciomercato.it, fundașul român Ionuț Nedelcearu a intrat din nou în vizorul italienilor de la AS Roma. Pentru jucătorul de 23 de ani care este legitimat la rușii de a Ufa, romanii au avut deja o tentativă de transfer în vară. A fost atunci o ofertă de 3,5 milioane de euro refuzată de gruparea din prima ligă a Rusiei, scrie sursa citată.

AS Roma va reveni cu o ofertă pentru Nedelcearu în perioada de mercato din ianuarie. Echipa lui Paulo Fonseca se află în căutarea unor fundași centrali care să acopere plecarea lui Manolas la Napoli. În capitala Italiei au ajuns deja Mancini de la Atalanta și Smalling de la Manchester United, însă noul director sportiv al romanilor, Gianluca Petrachi, insistă pentru aducerea lui Nedelcearu.

Werder Bremen și Zenit, rivalele Romei în lupta pentru Nedelcearu
Werder Bremen și Zenit, rivalele Romei în lupta pentru Nedelcearu. Sursa foto: hepta.ro

Werder Bremen și Zenit, rivalele Romei în lupta pentru Nedelcearu

AS Roma nu e singura echipă care îl urmărește pe Ionuț Nedelcearu. Presa italiană mai scrie că gruparea din Bundesliga, Werder Bremen, precum și rușii de la Zenit, sunt alte două echipe interesate de apărătorul român. Roma și Zenit au insistat și în vară pentru tânărul jucător român, însă nu s-au înțeles cu Ufa pentru transfer.

  • 3,5 milioane de euro e cota lui Ionuț Nedelcearu pe Transfermarkt.com

Ionuț Nedelcearu, om de bază la U21, viitor om de bază la seniori

Nedelcearu a fost integralist pentru România U21 la Campionatul European din Italia și San Marino. Acesta a bifat toate minutele în grupă, cu Croația (4-1), Anglia (4-2) și Franța (0-0), precum și în semifinala cu Germania (2-4). Între timp, Nedelcearu a făcut pasul către echipa mare a României. La ultima dublă din preliminariile Euro 2020, acesta a fost integralist cu Spania (1-2) și a jucat 35 de minute cu Malta (1-0).

Tags: