Sport

AS Roma tremură înaintea returului cu Feyenoord. Poate rămâne fără Jose Mourinho, curtat intens de o forță a Europei

Jose Mourinho este un nume care atrage în continuare, iar portughezul se află pe radarul unei echipe de top chiar înainte de returul dintre AS Roma și Feyenoord.
19.04.2023 | 22:50
AS Roma tremura inaintea returului cu Feyenoord Poate ramane fara Jose Mourinho curtat intens de o forta a Europei
Jose Mourinho este un nume care atrage în continuare, iar portughezul se află pe radarul unei echipe de top chiar înainte de returul dintre AS Roma și Feyenoord. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Italienii au pierdut prima manșă de la Rotterdam, scor 0-1, dar visează să întoarcă rezultatul în manșa secundă a sferturilor Europa League, programată joi, 20 aprilie, de la ora 22:00, pe Stadio Olimpico.

Jose Mourinho, în atenția unui colos înaintea returului AS Roma – Feyenoord

Jose Mourinho este artizanul revenirii extraordinare avută de AS Roma, care în sezonul trecut a câștigat Conference League și acum se bate pentru Top 4 în Serie A și intrarea în Champions League, însă veștile nu sunt bune pentru ”giallorossi” înaintea returului cu Feyenoord.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii francezi de la RMC Sport anunță că ”The Special One” a intrat pe lista celor de la PSG, care au decis să se despartă de Christophe Galtier la finalul sezonului, după o nouă dezamăgire trăită în Champions League.

Cel care este interesat de aducerea lui Mourinho în capitala Franței este directorul sportiv Luis Campos, care în ultima perioadă s-a îndepărtat destul de mult de Galtier. Campos a lucrat cu tehnicianul portughez la Real Madrid, în sezonul 2012-2013 și au rămas în relații bune.

ADVERTISEMENT

Sursa citată menționează faptul că nu a existat deocamdată niciun contact între cele două părți, dar ideea numirii portughezului prinde contur tot mai mult. Și asta pentru că șefii de la PSG își doresc un antrenor cu personalitate care să domine vestiarul.

Interes real sau strategemă marca Mourinho?

Luis Campos va ști în curând care va fi spațiul său de manevră atât în ​​fereastra de transferuri, cât și în alegerea antrenorului. Portughezul este așteptat la Doha la sfârșitul săptămânii sau în primele zile ale săptămânii următoare și nu ar fi surprinzător să-și vadă câmpul de acțiune redus.

ADVERTISEMENT

Cu soarta lui Christophe Galtier decisă, există multe zvonuri privind succesorul. Pe lista șeicilor qatarezi care conduc PSG se mai află Thiago Motta, Julian Nagelsmann și Mikel Arteta, care este pe cale să aducă titlul pentru Arsenal după o pauză de aproape 20 de ani.

Jose Mourinho, care mai are contract cu AS Roma până în 2024, ar fi dispus să asculte oferta parizienilor, însă sunt unii cred că acest zvon nu este decât o stratagemă a portughezului pentru a ridica miza în altă parte.

ADVERTISEMENT

De fapt, ”The Special One” ar viza băncile tehnice ale altor formații care ar urma să devină libere la vară, printre acestea fiind fostele sale echipe Chelsea și Real Madrid. Oricare ar fi adevărul, un lucru este cert: pentru AS Roma este tot mai greu să-l păstreze pe portughez pe Olimpico.

ADVERTISEMENT