“Bursucul” va fi prezentat MÎINE. ASA îi dă cel mai MARE salariu din Liga 1

Mirela Apostol   
în Fotbal intern
08/06/2015, 09:50
“Bursucul” va fi prezentat MÎINE. ASA îi dă cel mai MARE salariu din Liga 1

UPDATE 8.06 / 9:50 / ASA Tîrgu. Mureş l-a convins pe Dan Petrescu să preia postul rămas vacant după plecarea lui Ciobotariu şi îl va anunţa marţi într-o conferinţă de presă. Salariul lui Dan Petrescu va fi de 250.000 de euro, cel mai mare dintre toţi actualii antrenori din Liga 1. În plus, “Bursucul” a dorit introducerea unei clauze în contract care să-i permită să dea curs unei oferte externe tentante în orice moment în care va apărea, susţine gsp.ro.

*******************************************************************************************************************************

Dan Petrescu este foarte aproape de a reveni în Liga 1, după o pauză de şase ani, la cîrma vicecampioanei României. Claudiu Maior, membru al Consiliului Director al ASA Tîrgu Mureş, a declarat care este obiectivul “Bursucului”.

“Noi am bătut palma cu Dan Petrescu. Sîntem 99 la sută cu antrenor. Dacă nu va primi o ofertă din străinătate, marţi va fi la Tîrgu Mureş. Nu cred că l-au convins banii. Noi nu avem bugetul pe care îl aveau echipele pe care le-a antrenat. În proporţie de 80 la sută jucătorii pe care îi dorim noi vor rămîne la echipă. Acum, rămîne să decidă antrenorul ce jucători îşi doreşte. Oricine îşi doreşte să fie cît mai sus, de ce nu am termina sezonul viitor pe primul loc?”, a spus Maior la Dolce.

Închide ×