Fotbal intern

Cel mai DISPUTAT fotbalist din Liga 1, REFUZAT de Dan Petrescu

UPDATE / Idan Vered a vorbit despre ultimele întîmplări din perioada petrecută la Bucureşti. "Am discutat cu cei de la Dinamo, dar nu ne-am înţeles. Am avut două întîlniri cu Dinu Gheorghe,...
25.06.2015 | 12:58
Cel mai DISPUTAT fotbalist din Liga 1 REFUZAT de Dan Petrescu

UPDATE / Idan Vered a vorbit despre ultimele întîmplări din perioada petrecută la Bucureşti. “Am discutat cu cei de la Dinamo, dar nu ne-am înţeles. Am avut două întîlniri cu Dinu Gheorghe, dar oferta făcută a fost mult sub aşteptări.

În Israel, la Beitar Ierusalim şi la Maccabi Haifa, am avut un salariu mult mai mare decît ce mi s-a propus acum. Le doresc tot binele celor de la Dinamo şi sper să aibă succes”, a spus Vered pentru gsp.ro.

STEAUA. Un fost DINAMOVIST îl face PRAF pe Gigi Becali chiar de ziua lui! 

…………………………….

UPDATE / Idan Vered nu  a ajuns la un acord cu cei de la Dinamo, toate acestea după ce fotbalistul a cerut o sumă pe care oficialii “cîinilor” nu o poate oferi. Acesta s-a îndreptat spre vicecampioana României, dar jucătorul israelian nu o să evoluze nici pentru ASA Târgu Mureş.

STEAUA. Prima conferinţă a lui Rădoi! Live pe FANATIK.RO, de la ora  15:00

FANATIK.RO a aflat că suma cerută de Vered este una prea mare pentru trupa antrenată de Dan Petrescu, iar tehnicianul a considerat că nu se merită această investiţie. ASA Târgu Mureş avînd acoperit postul pe care evoluează israelianul. Fotbalistul nu şi-a pierdut şansa de a evolua în Liga 1. Dacă va renunţa la o parte din salariul pe care îl dorea, Vered ar putea să ajungă la un acord cu preşedintele lui Dinamo, Dinu Gheorghe.

DINAMO. REVOLTĂ în poarta ”cîinilor”: ”Coach, nu sînt bezmetic” 

……………………….

ASA Târgu Mureş continuă transferurile pentru accederea în cupele europene. După ce FANATIK.RO a dezvăluit în exclusivitate aducerea a doi jucători spanioli ( vezi detalii în exclusivitate AICI), formaţia ardeleană a reuşit o nouă mutare care întăreşte lotul vicecampioanei.

Idan Vered este un jucător israelian, cu paşaport românesc, care joacă pe postul de mijlocaş dreapta, însă poate să acopere şi centrul terenului. A jucat 20 de meciuri în ultimul sezon pentru Maccabi Haifa, iar în ultimele zile a negociat intens cu Dinamo, însă cele două părţi nu s-au înţeles. “Nu s-a înţeles cu Ionuţ Negoiţă din cauza plafonului salarial impus de patronul lui Dinamo”, au precizat, pentru FANATIK.RO,  sursele din “haită”. Vered urmează să semneze joi un contract valabil pe două sezoane, mijlocaşul urmînd să cîştige 9000 euro lunar.

 

Tags: