Carousel hot news

ASATîrgu Mureş, executată pentru datoriile faţă de Zicu

Plecat de la ASA Tîrgu Mureş la ACS Poli Timişoara după managerul Daniel Stanciu, Ianis Zicu aleargă în plus faţă de ce îi cere antrenorul Dan Alexa la antrenamente. Are de recuperat o mare...
28.07.2015 | 10:33
ASATîrgu Mureş, executată pentru datoriile faţă de Zicu
ADVERTISEMENT

Plecat de la ASA Tîrgu Mureş la ACS Poli Timişoara după managerul Daniel Stanciu, Ianis Zicu aleargă în plus faţă de ce îi cere antrenorul Dan Alexa la antrenamente. Are de recuperat o mare parte din banii pe care îi avea de încasat în sezonul jucat la Tîrgu Mureş. Şi pe care nu i-a văzut decît pe hîrtie.

În urma demersurilor sale, în luna ianuarie, judecătorii au decis că dreptatea e de parte fotbalistuluiu şi acesta trebuie să-şi primească drepturile băneşti. “Admite cererea. Obligă clubul la plata debitului către jucător şi a taxei de procedură. Cu recurs”, se menţiona în soluţia Camerei Naţionale de Soluţionare a Litigiilor.

ADVERTISEMENT

Numai că tot pe hîrtie a rămas şi această hotărîre, fără nici un efect concret. Aşa că zilele trecute judecătorii au decis executarea vicecampioanei pentru achitarea restanţelor financiare pe care le are la Ianis Zicu. (VEZI GALERIA FOTO!)

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri