Sport

Așa a sărbătorit un parior de „Ziua Bărbatului”. A câștigat peste 6.200 de euro cu meciuri din cupele europene

„Ziua Bărbatului” s-a dovedit a fi extrem de reușită pentru un parior. Opt meciuri din Europa League și Conference League i-au adus un câștig de peste 6.200 de euro.
10.03.2023 | 15:51
Asa a sarbatorit un parior de Ziua Barbatului A castigat peste 6200 de euro cu meciuri din cupele europene
Un parior inspirat și norocos a câștigat peste 6.200 de euro cu un bilet de 8 meciuri. Sursă foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Primăvara a venit cu o serie de lovituri date la pariuri. În urmă cu doar câteva zile un parior a câștigat suma fabuloasă de 130.000 de euro cu 21 meciuri întinse pe 10 zile. Fără dar și poate unul dintre cele mai spectaculoase bilete din acest an la pariuri.

Câștig de peste 6.200 de euro pentru un parior norocos cu partide din cupele europene

„Ziua Bărbatului” a continuat trendul biletelor câștigătoare la pariuri care s-a format încă de la începutul primăverii. Un parior extrem de inspirat a câștigat 30.587,88 lei, aproximativ 6.222 de euro cu doar opt meciuri din Europa League și Conference League. O bună parte din sumă, 3,989.72 lei, nu ar fi fost revendicată fără numeroasele bonusuri oferite cu generozitate de Superbet.

ADVERTISEMENT

Este rețeta clară a succesului „cum să faci bani în doar patru ore”. Mai mult decât atât, precizia a fost de calculator pentru că marele câștigător a anticipat fără dubii rezultatul final a opt meciuri din cele două competiții europene.

Cotele au fost variate de la 1,30 cea mai mică, la 3,50 cea mai mare, iar în total cota finală a fost de 531,96. Suma pariată pe biletul câștigător a fost de 50 de lei, astfel, a luat naștere câștigul de 30.587,88 lei, dintre care 3,989.72 lei au venit ca urmare a bonusului consistent oferit de Superbet.

ADVERTISEMENT

Union Berlin – Royale Union SG a fost un carusel de emoții pentru pariorul câștigător

Cele mai mici cote de pe bilet nu i-au oferit nici cea mai mică emoție pariorului nostru câștigător. Manchester United a câștigat fără probleme, scor 4-1 meciul cu Betis, astfel, cota de 1,38 a ieșit, în timp ce Leverkusen s-a impus cu 2-0 în fața celor de la Ferencvaros, iar cota 1,30 s-a înverzit.

Emoțiile au început să își facă apariția la partida Union Berlin – Royale Union SG, încheiată 3-3. Oaspeții au condus cu 1-0, 2-1, și 3-2, însă gazdele au reușit de fiecare dată să egaleze. Ultima oară au făcut-o în minutul 89, iar pariorul câștigător s-a putut bucura de premiu.

ADVERTISEMENT

1

Pariorul norocos a trăit astfel de emoții și la partida spectaculoasă oferită de Sporting și Arsenal. Marele câștigător a știut exact că scorul final va fi egal, însă atât formația portugheză, cât și cea engleză au marcat câte două goluri.

2

Patru meciuri programate de la 22:00 i-au adus marele câștig

Biletul a fost gândit strategic de către omul nostru. În primă fază au fost alese patru meciuri care au început la ora 19:45, prima sesiune a partidelor din Europa League și Conference League, iar celelalte patru meciuri au luat startul la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

Victoria clară a Sevillei și a lui Manchester United, dar și succesul la limită obținut de Juventus au contribuit la biletul verde al pariorului. Cota cea mai mare de pe bilet a fost la partida Șahtior Donețk – Feyenoord. Ambele echipe au marcat în finalul meciului, astfel, scorul a rămas egal, iar pariorul nostru s-a putut bucura de câștig, dar și de super bonusurile oferite de Superbet.

ADVERTISEMENT