News

Aşa arată casa în care locuieşte Vlad Pop, din serialul de la Pro TV! Locuinţa valorează 1,5 milioane de euro. FOTO

20.03.2019 | 21:14
Aşa arată casa în care locuieşte Vlad Pop, din serialul de la Pro TV!

Vlad Pop, interpretat de Adi Nartea, unul dintre actorii principali ai serialului cu același nume, de la Pro TV, locuiește într-un penthouse cu o priveliște pe care mulți ar da milioane. Apartamentul în care trăiește este situat la etajul 25 al unui bloc dintr-un ansamblu rezidențial, aproape de centrul Capitalei.

Casa în care locuiește Vlad Popa, din serialul de la Pro TV, valorează 1,5 milioane de euro

Proprietatea este absolu

t impresionantă, are o suprafață de peste 500 de metri pătrați și ferestre înalte ce ajung de la podea până la tavan. Luxosul apartament se întinde pe două niveluri și are o priveliște generoasă cuprinzând parcă aproape tot Bucureștiul. De asemenea, acesta are și o terasă fabuloasă, de 200 de metri pătrați, în care, în zilele senine, se pot vedea munții.

În ultimii ani, locuința a fost cumpărată la prețul de 372.000 de euro, însă, acum, proprietatea poate fi achiziționată la o valoare de 1,5 milioane de euro. Primul nivel al proprietății cumulează un fol, living, dinning, două dormitoare, bucătărie open space, dressing, două băi, scară interioară, terase și spații de depozitare. Al doilea nivel este format din două dormitoare, un living și două băi.

Vlad Pop, interpretat de Adi Nartea, unul dintre actorii principali ai serialului cu același nume, de la Pro TV, locuiește într-un penthouse cu o priveliște pe care mulți ar da milioane. Apartamentul în care trăiește este situat la etajul 25 al unui bloc dintr-un ansamblu rezidențial, aproape de centrul Capitalei. Proprietatea este absolut impresionantă, are o suprafață de peste 500 de metri pătrați și ferestre înalte ce ajung de la podea până la tavan. Luxosul apartament se întinde pe două niveluri și are o priveliște generoasă cuprinzând parcă aproape tot Bucureștiul. De asemenea, acesta are și o terasă fabuloasă, de 200 de metri pătrați, în care, în zilele senine, se pot vedea munții. În ultimii ani, locuința a fost cumpărată la prețul de 372.000 de euro, însă, acum, proprietatea poate fi achiziționată la o valoare de 1,5 milioane de euro. Primul nivel al proprietății cumulează un fol, living, dinning, două dormitoare, bucătărie open space, dressing, două băi, scară interioară, terase și spații de depozitare. Al doilea nivel este format din două dormitoare, un living și două băi.   În cele din urmă, actorul se poate simți norocos că a câlcat pragul unei asemenea frumuseți. Cât despre încântarea faptului că este protagonistul serialui propus de Pro TV în primăvara aceasta, el spune că: „În serialul VLAD, oricine se poate regăsi: oricine a iubit, a fost trădat, a reușit, a fost bogat și sărac, oricine crede că există o a doua șansă. Este o poveste de care noi toți avem nevoie, să ne deconectăm, sa ne regăsim și, de ce nu, să ne motivăm. Bucurați-vă de această poveste și fiți alături de noi din 25 februarie”, a spus Adrian Nartea, înainte de debutul serialului pe micile ecrane.
Protagonistul serialului se poate bucura că a pășit într-un loc ce se poate numi Raiul pe Pământ 

”În serialul Vlad se poate regăsi oricine”

În cele din urmă, actorul se poate simți norocos că a câlcat pragul unei asemenea frumuseți. Cât despre încântarea faptului că este protagonistul serialui propus de Pro TV în primăvara aceasta, el spune că: „În serialul VLAD, oricine se poate regăsi: oricine a iubit, a fost trădat, a reușit, a fost bogat și sărac, oricine crede că există o a doua șansă.

Este o poveste de care noi toți avem nevoie, să ne deconectăm, sa ne regăsim și, de ce nu, să ne motivăm. Bucurați-vă de această poveste și fiți alături de noi din 25 februarie”, a spus Adrian Nartea, înainte de debutul serialului pe micile ecrane.