Sport

Așa arată gazonul de pe Oblemenco după concertele IntenCity! U Craiova – FCSB se va juca aici în mai puțin de 3 săptămâni. Foto

Gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” arată ca după bombardatment, cu mai puțin de trei săptămâni înainte de derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB.
30.08.2022 | 13:55
Gazonul de pe Stadionul "Ion Oblemenco" din Craiova, distrus după festivalul IntenCity. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a fost nevoită să se mute la Severin din cauza faptului că pe stadionul „Ion Oblemenco” s-a desfășurat festivalul „IntenCity”. Mirel Rădoi s-a plâns de calitatea terenului de la Drobeta înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva.

Imaginile dezastrului! Cum arată gazonul de pe stadionul „Ion Oblemenco” după festivalul „IntenCity”

Oltenia TV a publicat mai multe imagini cu gazonul de pe staidonul „Ion Oblemenco”. Acesta a fost grav afectat de concertele din perioada 26-28 august.

ADVERTISEMENT
Așa arată „iarba” de pe Oblemenco după trei zile de festival
Așa arată „iarba” de pe Oblemenco după trei zile de festival. Sursă foto: Oltenia TV

 

Vestea este una extrem de proastă pentru Mirel Rădoi și Universitatea Craiova, mai ales că „leii” trebuie să își mai dispute la Drobeta Turnu-Severin și meciul cu Farul Constanța.

Însă antrenorul oltenilor a fost nemulțumit de calitatea suprafeței de joc încă de la meciul cu Mioveni: „De când sunt aici, niciodată n-am văzut terenul într-o stare atât de proastă. Parcă ar avea o suprafață de burete sub el”, a spus Rădoi la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Rădoi a revenit la sentimente mai bune înainte de meciul cu Hapoel Beer Sheva: „Contează mai puţin unde jucăm meciul de acasă. Iar la acest meci va fi un gazon bun, pentru că oamenii de acolo au început să lucreze la el imediat după ce am jucat cu Mioveni. Deci nu vor mai fi probleme cu gazonul”.

Gazonul de pe Stadionul “Ion Oblemenco” din Craiova, distrus după festivalul IntenCity. FOTO: Fanatik

Gazonul de pe „Ion Oblemenco” schimbat deja de două ori în doar trei ani!

Suprafața de joc de pe stadionul din Craiova a fost montată în 2017 și inaugurată într-un meci amical cu Slavia Praga.

ADVERTISEMENT

Gazonul hibrid a fost schimbat pentru prima oară după mai puțin de doi ani, în 2019.

Iarba de pe Oblemenco a fost schimbată pentru a doua oară la finalul lunii octombrie, în 2021, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate. Tot atunci s-au efectat lucrări și nivelul substratului.

Primăria are la dispoziție 18 zile pentru a pune la punct gazonul pentru derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Primul meci la care Universitatea Craiova ar trebui să revină pe stadionul „Ion Oblemenco” este derby-ul cu FCSB de pe data de 17 septembrie.

ADVERTISEMENT

Astfel, Primăria orașului Craiova are la dispoziție mai puțin de 18 zile pentru a efectua lucrările gazon. Edilul Lia Olguța Vasilescu garantează însă că suprafața de joc se va ridica la înălțimea meciului.


  • (P) Cota BETANO pentru AFC Hermannstadt – Universitatea Craiova: 1,98 este cota pentru „ambele marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT