Sport

Așa arată săptămâna perfectă! 12 meciuri de fotbal l-au îmbogățit pe un parior cu peste 20 de mii de euro

Un parior inspirat a câștigat aproximativ 21 de mii de de euro la Superbet cu un bilet pe care a avut 12 evenimente din fotbalul european.
07.04.2023 | 20:11
Asa arata saptamana perfecta 12 meciuri de fotbal lau imbogatit pe un parior cu peste 20 de mii de euro
Săptămâna perfectă pentru cel mai inspirat parior! 12 meciuri de fotbal l-au îmbogățit cu peste 20 de mii de euro. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Luna aprilie continuă să îi îmbogățească pe ceio mai inspirați pariori. La SuperBet s-a dat o nouă lovitură după ce, la începutul săptămânii, un bilet cu fotbal și baschet i-au băgat unui norocos nu mai puțin de 10 mii de euro.

A dat lovitura la pariuri! E mai bogat cu peste 20 de mii de euro, chiar înainte de Săptămâna Mare

Un sfat extrem de important pentru toti cei care vor să dea lovitura la pariuri. Când îți gândești biletele, mai ai nevoie de ceva, pe lângă inspirație și șansă. Profită de super bonusurile pe care le oferă Superbet și astfel îți sporești șansele la un „big win”.

ADVERTISEMENT

Marele nostru câștigător a decis să joace 12 meciuri, toate din fotbalul european. El a mizat pe cote destul de sigure, între 1,33 și 2,55, pentru ca la final să ajungă la o cotă totală de 767,43, motiv pentru care a și obținut acest premiu impresionant.

Pentru a fi sigur că pune mâna pe o captură de proporții, pariorul a scos din buzunar 100 de lei pentru a miza pe acest bilet de cinci stele. De pe bilet n-a lipsit nici ultimul meci al etapei a doua a play-off-ului din SuperLiga, Sepsi – FCSB.

ADVERTISEMENT

La final, norocosul nostru jucător a încasat un premiu de aproximativ 21 de mii de euro. Mai exact 103.603,66 lei, dar trebuie specificat că o parte importantă din această sumă, 26.860,21 de lei, a venit în urma bonusului propus de Superbet.

bilet
bilet câștigător

Sepsi – FCSB, cea mai mare cotă de pe bilet

Și dacă tot am pomenit de alegerea Sepsi – FCSB, acest meci a reprezentat pentru inspiratul de serviciu și cea mai mare cotă de pe bilet. El a profitat de o cotă impresionantă la „2 solist”, 2,55, victoria la limită a roș-albaștrilor făcându-i pronosticul verde.

ADVERTISEMENT

La polul opus s-a aflat unul dintre cele mai atractive meciuri din Premier League, Everton – Tottenham. S-a terminat 1-1, cu un gol marcat de gazde in final de meci, la fix pentru ca pariorului nostru să îi iasa pronosticul „X2”, care a avut o cotă de 1,33.

N-a fost însă singurul meci din Anglia care l-a ajutat să devină mai bogat cu aproape 21 de mii de euro. El a mizat și pe victoria lui Manchester United cu Brentford, scor 1-0, „1 solist” având cota 1,62. La West Ham – Newcastle 1-5 a jucat „2 solist”, cotă frumușică 2,40. Și Leeds – Nottingham Forrest 2-1 a avut o cotă deloc de neglijat, 1,85, la pronosticul „1 solist”.

ADVERTISEMENT
bilet
bilet câștigător

În rest, norocosul nostru parior a mizat pe meciuri din Spania, Italia, Germania și Franța. A stat cu emoții maxime la Monaco – Strasbourg, acolo unde gazdele s-au impus la limită după un meci nebun, scor 4-3. Trebuie să recunoaștem inspirația acestui jucător, dar de ce nu poate că următorul mare câștiga va fi chiar al tău. Ai nevoie doar de puţin noroc, ceva ştiinţă şi de bonusurile pe care Superbet le pune la dispoziţia pariorilor.

ADVERTISEMENT