Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Așa batem Olanda! Cum pregătește Edi Iordănescu marele meci al României de la EURO 2024. Video exclusiv

Doar 3 zile ne mai despart de partida România - Olanda, iar Edi Iordănescu a mărit ritmul la antrenamente și a insistat pe un exercițiu în mod special.
Asa batem Olanda Cum pregateste Edi Iordanescu marele meci al Romaniei de la EURO 2024 Video exclusiv
Doar 3 zile ne mai despart de partida România - Olanda, iar Edi Iordănescu a mărit ritmul la antrenamente și a insistat pe un exercițiu în mod special. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Întâlnirea din optimile de finală ale EURO 2024 este programată marți, 2 iulie, de la ora 19:00, și se va desfășura pe Allianz Arena din Munchen, acolo unde ”tricolorii” au învins Ucraina, scor 3-0, în primul joc din faza grupelor.

Ce a lucrat Edi Iordănescu la antrenament în vederea meciului România – Olanda

După ce le-a oferit jucătorilor câteva zile mai ușoare în urma calificării în optimile turneului final din Germania, Edi Iordănescu a început să crească ritmul antrenamentelor pentru întâlnirea România – Olanda.

ADVERTISEMENT

Ședința de pregătire de sâmbătă dimineață, 29 iunie, la care au fost prezenți și reporterii FANATIK aflați în Germania, a fost una intensă, în care selecționerul a încercat să-i bage ușor, ușor pe jucători în tensiunea jocului.

Pe lângă sprinturile efectuate și care vor fi o parte importantă a meciului din optimi, Edi Iordănescu a lucrat foarte mult cu jucătorii la exerciții de detentă, fiind conștient de faptul că Olanda este o formație cu talie și cu forță în duelurile aeriene.

ADVERTISEMENT

Deși concentrați pe ceea ce avea de făcut la antrenament, ”tricolorii” au părut în același timp timp destinși și încrezători că pot face o nouă surpriză la turneul final și să se califice mai departe.

Niță nu vrea lovituri de departajare

A doua zi după remiza din întâlnirea cu Slovacia, care a adus cu sine și calificarea în optimile de finală, jucătorii naționalei României nu au efectuat decât o ședință de refacere în sala de forță.

ADVERTISEMENT

Vineri, 28 iunie, Edi Iordănescu a condus un antrenament pe teren, dar care nu a fost la o intensitate foarte mare. După aceea, ”tricolorii” au primit liber până spre seară pentru a se putea vedea cu familiile.

Înainte de ședința de pregătire, portarul Florin Niță a susținut o conferință de presă în care a vorbit despre duelul cu Olanda și a precizat faptul că nu își dorește să se ajungă la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Titular în toate cele 3 partide din faza grupelor de la EURO 2024, Niță a mărturisit că are o relație extraordinară cu ceilalți doi portari din lot, Horațiu Moldovan și Marian Aioani, și a dezvăluit că a aflat că va fi numărul 1 cu puțin timp înaintea duelului cu Ucraina.

Articol realizat cu sprijinul VODAFONE, partener de conectivitate al FANATIK la Euro 2024.

Antrenamentul naționalei României

ADVERTISEMENT
1,60 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „nu marchează ambele echipe” în partida România - Olanda de la EURO 2024