Sport

Așa ceva vezi o dată la 100 de ani! Cum să câștigi la pariuri o mică avere cu o investiție de …2 lei!

Biletul câștigător al unui parior care a mizat 2 lei pe o cotă de 16.281, demonstrează încă o dată că la pariuri este posibil orice.
26.09.2021 | 12:35
Așa ceva vezi o dată la 100 de ani! Cum să câștigi la pariuri o mică avere cu o investiție de ...2 lei!
Biletul care i-a șocat pe pariori!
ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută v-am prezentat biletul incredibil al unui jucător care a reușit să dea lovitura la meciurile din cupele europene, bifând 5 meciuri de X din cele 8 plasate pe tichet.

L-a detronat pe “regele X urilor”, cu un pariu nebun!

Când credeam că le-am văzut pe toate “regele egalurilor” a fost detronat la doar 7 zile distanță de un parior și mai … “nebun”!

Jucătorul a plasat online un bilet cu 8 “X”-uri din 8. A făcut o cotă de 16281, și a mizat 2 lei, suma minimă care se poate plasa la SUPERBET! Poți lua și tu exemplul pariorului nostru și îți poți încerca norocul și inspirația, mai ales că SUPERBET vine cu o ofertă de nerefuzat în această lună!

ADVERTISEMENT

Când pui 8 “X”-uri pe bilet, practic nu poți spune că stai cu emoții, dar dacă analizăm cele 8 meciuri, lovitura dată pare de-a dreptul senzațională!

Biletul a rămas în picioare după un meci nebun: gol egalizator marcat în minutul 91 și penalty ratat în minutul 96!

Norocosul parior a mizat meci egal pe toate cele 3 meciuri ale zilei din Suedia, și toate 3 au ieșit, două chiar cu 0-0, fără prea multe bătăi de cap. Soarta a fost de partea lui în Kalmar – AIK Stockholm, partidă în care oaspeții au reușit egalarea în minutul 90!

ADVERTISEMENT

Tot pe X a mizat și la ambele meciuri de joia trecută din Elveția, dar ceea ce s-a întâmplat aici este de domeniul SF! Dacă Sion – Lucerna a fost un egal oarecum liniștit, stabilit în minutul 81, la Lugano – Grasshoppers lucrurile au luat-o razna în prelungiri.

În minutul 90+1 oaspeții au egalat, spre bucuria pariorului nostru, dar în minutul 90+6 Lugano a obținut un penalty! Gazdele au ratat și biletul a rămas, neverosimil în picioare!

ADVERTISEMENT

Meciul din Norvegia a ieșit 1-1 din minutul 66, dar Torino – Lazio a fost iar o piatră de încercare pentru jucător, lazialii obținând egalarea în ultimul minut de joc, printr-un penalty transformat de Immobile!

După acest roller-coster interzis cardiacilor, “regele X-urilor” s-a ales cu o mică avere, aproape 7.000 de euro cu investiție ridicolă. Merită să încerci și tu astfel de bilete, mai ales în această lună, când SUPERBET are o ofertă specială pentru jucători!

ADVERTISEMENT

 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik