Fotbal intern

Avem echipa de START a FCSB! Aşa joacă Bogdan Vintilă contra lui Piţurcă: Popa, Hora, Coman – tridentul ofensiv! EXCLUSIV

Avem echipa de START a FCSB Asa joaca Bogdan Vintila contra lui Piturca Popa Hora Coman  tridentul ofensiv EXCLUSIV

FANATIK a aflat cum va juca Bogdan Vintilă în derby-ul U Craiova – FCSB, la debutul lui Victor Piţurcă pe banca oltenilor. Antrenorul vicecampioanei României merge pe mâna unui sistem 4-3-3, iar Răzvan Oaidă şi Florinel Coman sunt jucătorii U21 ai formaţiei roş-albastre. Cele două rivale se vor duela duminică, de la ora 21:00, în etapa a 9-a din Casa Pariurilor Liga 1, partidă care se va disputa pe stadionul “Ion Oblemenco”.

Echipa lui Bogdan Vintilă în derby-ul U Craiova – FCSB

FANATIK a aflat că Bogdan Vintilă se va baza pe tridentul ofensiv Adi Popa-Ioan Hora-Florinel Coman în derby-ul U Craiova – FCSB. Cei trei vor fi ajutaţi de linia Răzvan Oaidă-Mihai Pintilii-Florin Tănase.

În apărare, Bogdan Vintilă merge pe mâna lui Valentin Creţu, Bogdan Planic, Iulian Cristea şi a lui Ionuţ Panţîru, în timp ce Cristian Bălgrădean va sta în poartă. Cristi Manea a primit cartea verde, dar nu a făcut deplasarea la Craiova, la fel cum s-a întâmplat şi cu Harlem Gnohere.

  • Bălgrădean – Creţu, Planic, Cristea, Panţîru – Oaidă, Pintilii, Tănase – A. Popa, Hora, Coman
Aşa joacă Bogdan Vintilă în derby-ul U Craiova - FCSB, la debutul lui Piţurcă pe banca oltenilor
Aşa joacă Bogdan Vintilă în derby-ul U Craiova – FCSB, la debutul lui Piţurcă pe banca oltenilor

Olimpiu Moruţan a fost la un pas să fie titular în U Craiova – FCSB

În primă fază, Bogdan Vintilă a vrut să joace cu Olimpiu Moruţan în locul lui Adi Popa, însă FANATIK a aflat că antrenorul vicecampioanei României s-a răzgândit pe ultima sută de metri. Mijlocaşul ofensiv de 20 de ani s-a accidentat în cantonamentul din vară şi ar fi fost primul lui meci după problemele avute la genunchi.

În aceste condiţii, Bogdan Vintilă a ales să nu-l forţeze şi l-a titularizat pe Adi Popa. Dacă Olimpiu Moruţan ar fi fost titular, Răzvan Oaidă ar fi fost lăsat pe margine, din moment ce şi el este jucător U21, iar Ovidiu Popescu ar fi prins primul “11” în derby-ul U Craiova – FCSB.